Borsa Haberleri

Huobi Güvenilir Mi? Huobi Kripto Para Borsası İnceleme

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Huobi Kripto Para Borsası Bir kripto değişim rehberi, sizin için doğru olanı bulabilmeniz için oradaki tüm borsaların incelemelerini sağlamalıdır. Bu Huobi incelemesi dört bölümden oluşmaktadır: genel bilgiler, ücretler, para yatırma yöntemleri ve güvenlik.

Huobi Kripto Borsası İnceleme

Huobi aslen bir Çin kripto borsasıdır. Görünüşe göre, şimdi Seyşeller’de kayıtlı. Bu değişim, Seyşeller’deki altı borsadan biridir.

Huobi, web sitesinde 130’dan fazla ülkede milyonlarca kullanıcısı olduğunu beyan ediyor. Coinmarketcap.com’dan alınan işlem sayılarına göre Huobi, 24 saatlik düzeltilmiş 1,24 milyar ABD doları işlem hacmine sahipti.

Dünyanın en yüksek 24 saatlik işlem hacmine sahip borsaları listesinde 27. sırada. Buna göre, Huobi’deki likidite etkileyici. Likidite, yılın 365 günü 24 saat açık müşteri desteği ve güvenlik ile birlikte Huobi’nin avantaj olarak belirttiği üç faktördür.

Yurtdışı Yatırımı ve Kripto Ticareti

Huobi, ABD’li yatırımcıların borsasına girmesine izin vermiyor.

Huobi Ticaret Görünümü

Farklı borsaların farklı ticaret görüşleri vardır. Ve “bu genel bakış en iyisidir” görüşü yoktur. Size en uygun ticaret görüşünü kendiniz belirlemelisiniz.

Görüşlerin normalde ortak noktası, hepsinin sipariş defterini veya en azından sipariş defterinin bir kısmını, seçilen kriptonun fiyat tablosunu ve sipariş geçmişini göstermesidir. Normalde alım ve satım kutuları da vardır.

Huobi Ticaret Ücretleri

2017 yılının başında, Çin’de birkaç sıfır ücretli borsa çalışmaya başladı. OKCoin, Huobi ve BTCC bir fon akışı davet etti.

Ancak sadece aylar sonra, düzenleyiciler borsaları sabit bir %0,20 işlem ücreti uygulamaya zorladı. Bugün dünyada sıfır ücretli işlemler sunan sadece bir avuç borsa var ve bunların çoğu başka şekillerde (örneğin, daha yüksek para çekme ücretleri talep ederek) ödeme alıyor.

Bu borsa, hem alıcılar hem de üreticiler için alım satım ücretlerinde hala %0,20 ücret alıyor (sabit alım satım ücreti). %0,20 küresel sektör ortalamasının biraz altında. Sektör ortalaması tartışmasız %0,25 civarında.

Huobi Para Çekme Ücretleri

Bu borsa, BTC’yi çektiğinizde 0.0001 BTC tutarında bir para çekme ücreti alıyor. Bu ücret, sektör ortalamasının altındadır ve piyasadaki diğer en iyi kripto borsalarına karşı bir avantajdır.

Para Yatırma Yöntemleri

Bu platform, para yatırma yöntemi olarak banka havalesi sunar, ancak kredi kartı ile para yatıramazsınız. Banka havalesi alanında, transferin en yaygın yollarından biri AdvCash’tir.

12 Ocak 2021’den itibaren Huobi, RUB yatırırken AdvCash aracılığıyla sıfır ücretli mevduat sunuyor (büyük olasılıkla Rus yatırımcıları teşvik etmek için yapılan bir promosyonda). Standart fiyatlar RUB depozitoları için %0,99 ve RUB para çekme işlemleri için %2,49’dur.

Özellikler ve Hizmetler

Çok çeşitli ticaret çiftleri: Huobi ile, istemiyorsanız aynı dijital varlığı iki kez görmek zorunda kalmazsınız. Bunun nedeni, borsanın, muhtemelen bir batılı olarak aşina olmadığınız etkileyici bir dizi ticaret çiftine sahip olmasıdır. Huobi’nin seçimi, Asya’daki projelere büyük önem veriyor ve bu nedenle, genellikle Kore, Singapur ve Çin’den gelecek vadeden birçok madeni para için ilk iniş oluyor.

Yerinde müşteri hizmetleri: Huobi’nin müşteri taleplerine bu kadar hızlı yanıt vermesi oldukça başarılı. Hesap sorunlarıyla ilgili olarak Huobi ile iletişime geçmek, genellikle bir saat içinde yanıt bekleyebileceğiniz anlamına geliyor. Bu hızlı yanıt süresi, onu diğer tüm borsaların çok üzerinde tutuyor.

Huobi Kullanıcı Koruma Fonu: Binance’in SAFU’suna benzer şekilde Huobi, kullanıcı cüzdanlarını etkileyen saldırılara, hırsızlıklara ve diğer öngörülemeyen olaylara karşı bir sigorta poliçesi olarak karları Kullanıcı Koruma Fonuna aktarır. Bir müşteri olarak bu çok büyük bir artı çünkü kontrolünüz dışında bir şey olursa, Huobi’nin muhtemelen haklarınızı geri getirmesiyle güvende ve sağlam olacağınızdan nispeten emin hissedebilirsiniz.

Kurumsal ticaret hesapları: Her yıl dünyanın en büyük borsalarından biri olan Huobi, dünya çapında kurumsal tüccarların ve hesapların dikkatini çekti. Bu nedenle Huobi, kurum ve firma boyutundaki kullanıcılar için hem OTC hem de karanlık havuz ticaretini içeren ayrı bir ticaret masası oluşturdu.

Türev İşlemler: Diğer büyük borsalardan gelen baskının ardından Huobi, hem Vadeli İşlemler hem de Swap işlem piyasaları için kendi türev ürünlerini piyasaya sürdü.

Marj Alım Satım: Türev alım satım işlemlerinin yanı sıra Huobi, Marj ve C2C kredileri için destek sunan liderlerden biri haline geldi.

 

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.