Bitcoin Haberleri

İçerisinde en az 1 Bitcoin bulunan adres sayısında yeni rekor!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto paraların hızlı bir büyüme ve benimsenme ile karşılaştığı 2021 yılında ortaya çeşitli tartışmalar da çıktı. Kripto paraların enflasyona karşı koruma aracı olup olmadığına ilişkin gündeme gelen bu tartışmalar, küresel enflasyonun onlarca yıllık zirvelerinde seyrettiği 2022 yılında da sık sık konuşulan konulardan biri oldu. Yatırımcıların enflasyondan korunma aracı olarak kripto paraları tercih ettiğine ilişkin bir veri de DocumentingBitcoin platformundan geldi. Platformdan kısa bir süre önce paylaşılan bir rapora göre cüzdanında en az 1 adet Bitcoin (BTC) bulunan kişi sayısının 900 bin olduğu bildirildi.

ENFLASYONA KARŞI BTC BENİMSEMESİ ARTIYOR

Icerisinde En Az 1 Bitcoin Bulunan Adres Sayisinda Yeni Rekor

Platform söz konusu haberi “rekor” manşeti ile duyurdu ve bu paylaşım çok sayıda etkileşimle karşılaştı. Grafiklerle tablolara dayandırılan bu rekor, yatırımcıların enflasyona karşı kripto paraları yatırım aracı olarak değerlendirdiğini ve günden güne kriptoların benimsendiğini ortaya koydu. Kurumsalların ve bireysel yatırımcıların ilgisini çekmeye devam eden Bitcoin, en fazla yatırım alan kripto para birimi olma unvanını da koruyor.

42 MİLYON ADRESTE BTC VAR

Kripto veri kuruluşu Messari, DocumentingBitcoin tarafından sunulan bilgiyi doğruladı ve 900 bin cüzdanın en az 1 adet Bitcoin bulundurduğunu belirtti. Messari ayrıca toplamda 42,8 milyon cüzdan adresinin Bitcoin tuttuğunu, bu cüzdanların 900 bin adedinin 1 Bitcoin bulundurduğunu ve yaklaşık 16 bin cüzdanın da en az 100 Bitcoin’e sahip olduğunu aktardı. Ayrıca raporda, 4,2 bin cüzdanın da değeri 10 milyon dolar olan Bitcoin’den fazla bakiyeye sahip olduğu aktarıldı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.