Fan Token Haberleri

Inter, kripto firması DigitalBits sponsorluğunu formasından kaldırmaya hazırlanıyor!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto paralar özellikle geçtiğimiz yıl boyunca futbol sahalarına giriş yaptı ve birçok futbol kulübü, çeşitli sponsorluklar kapsamında kripto para odaklı şirketlerle ya da kripto para borsalarıyla anlaşma sağladı. Geçtiğimiz sezon sayısı ciddi anlamda artan bu anlaşmaların ardından kripto para piyasasında uzun soluklu bir deprem yaşandı ve piyasada kötü günler yaşanmaya devam ediyor. Bu da kripto para odaklı şirketlerin mali anlamda zorluklar yaşamasına neden oluyor.

INTER, DIGITALBITS’TEN ÖDEME ALAMADIĞINI DUYURDU

Inter Digitalbitsten Odeme Alamadigini Duyurdu

Hatırlanacağı üzere İtalya Serie A ekiplerinden FC Internazionale Milano (Inter), forma sponsoru olarak DigitalBits ile anlaşmıştı. Anlaşmanın sonucunda Inter’in forma göğüs sponsoru DigitalBits olmuştu. Ancak SempreInter’de yer alan habere göre Inter tarafından yapılan açıklamada, DigitalBits’ten ödemelerin alınmaması halinde formadan logonun kaldırılacağını duyurdu.

INTER 2023’ÜN OCAK AYINA KADAR ÖDEME BEKLİYOR

Inter ve DigitalBits, 2022 – 2023 sezonunun başında sponsorluk anlaşması imzalamıştı ancak Inter, DigitalBits’ten sponsorluk ödemelerini alamadığını açıkladı. Kulüp, 2023 Ocak ayına kadar ödemelerin yapılmaması durumunda formadan DigitalBits logosunun kaldırılacağını açıkladı. Eğer Inter ile DigitalBits arasındaki anlaşmazlık devam ederse Inter yeni bir sponsor arayışına girecek ve eğer kulüp yeni bir sponsor bulamazsa, Ocak ayından itibaren formada sponsor olmadan sezona devam edecek.

Öte yandan Inter’in, bir dönem Barcelona takımının yaptığı gibi formasında “UNICEF” gibi bir yardım kuruluşunun logosuyla maçlara çıkabileceği belirtiliyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.