Haberler

İran İthalat Derneği’nden Kripto Para Düzenleme Talebi!

İran İthalat Derneği, kripto para birimlerinin uluslararası ticarette başarıyla kullanılabilmesi için hükümetten düzenleme talep ediyor.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

İran İthalat Derneği’nden kripto para düzenleme talebi. İran İthalat Derneği, kripto para birimlerinin uluslararası ticarette başarıyla kullanılabilmesi için hükümetten düzenleme talep ediyor.

İran kısa süre önce, katı prosedürün ötesine geçerek kripto para ödemeli bir ithalat siparişini tamamladı. İran aynı zamanda kripto para birimine öncelik veren ülkelerle de iş yapmayı planlıyordu. Tüm bunların ardından İran İthalat Derneği, faaliyet alanlarını genişletmek için bir kripto para mevzuatı istedi.

İran İthalat Derneği, Uluslararası Ticarette Kripto Para Düzenlemesi İstiyor

İranlı ithalatçılar, kripto para ticaretini korumak için tutarlı politikaların önemini vurguluyor.

İran’ın İthalatçılar Grubu ve Yabancı Şirket Temsilcileri (İthalat Derneği) başkanı Alireza Managhebi, uluslararası ticaret için kripto para birimini başarılı bir şekilde kullanmak için yönetime şu soruyu yöneltti:

Soru şu ki, hükümet kripto para birimi kullanımları için iki ay içinde değişmeyecek ve bu alanda faaliyet gösteren işadamlarına zarar vermeyecek şekilde tutarlı düzenlemeler geliştirdi mi?

Managhebi ayrıca potansiyel bir tehlikeyi de düşündü ve ithalat için kripto para biriminin resmi kullanımının İran pazarında doların hegemonyasına son verebileceği fikrini reddetti. Yeni ödeme mekanizmasını kullanmanın, şüpheli ticari organizasyonların yükselişiyle sonuçlanabileceğini iddia etti.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.