Haberler

İran Kripto Madencilerine Lisans Vermeye Başladı!

Raporlara göre, İran hükümeti geçen hafta yetkilendirilen yeni yasal çerçeveye uygun olarak kripto para madencilerine lisans vermeye başladı.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

İran kripto madencilerine lisans vermeye aşladı. Raporlara göre, İran hükümeti geçen hafta yetkilendirilen yeni yasal çerçeveye uygun olarak kripto para madencilerine lisans vermeye başladı.

Son aylarda, İran’ın kripto madenciliği için aşırı elektrik kullanması nedeniyle bir elektrik krizini önlemek için 9.000’den fazla kripto madenciliği ekipmanına el konuldu. Ülkenin önümüzdeki dönem gündemi, kripto düzenlemesi için yeni taleplerin getirildiğini gördü ve yeni eylemler hayata geçirildi.

İran Kripto Madenci Lisanslarını Verdi

İran hükümeti tarafından yepyeni kapsamlı bir kripto düzenlemesi kabul edildi. Onay sayesinde kripto madencileri artık lisans yoluna erişebiliyor.

İran Sanayi, Maden ve Ticaret Bakanı Reza Fatemi Amin, departmanının artık kripto para madenciliği için lisans vermeye başlama yetkisi olduğunu açıkladı ve şunları söyledi:

Hükümetin kararlarına göre, kripto varlıkları madenciliği için başvuran kuruluşlar, kuruluş lisansı ve işletme lisansı alabilirler

Hükümetin kripto para birimleri çalışma grubu sekreteri Mohsen Rezaei Sadrabadi’ye göre, Sanayi, Maden ve Ticaret Bakanlığı kripto para madencilerine lisans vermekten sorumlu ve yeni düzenleyici çerçeve büyük ölçekli kripto madenciliği faaliyetlerini ele alan kurallar içeriyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.