Haberler

İspanya’nın Vueling Hava Yolu Şirketi Kripto Paraya Yeşil Işık Yaktı!

İspanya'nın Vueling hava yolu şirketi kripto para birimini kabul edeceğini duyurdu.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

İspanya’nın Vueling hava yolu şirketi kripto paraya yeşil ışık yaktı. İspanya’nın en tanınmış havayollarından biri olan Vueling, Bitcoin, Ethereum, Dogecoin ve Shiba Inu dahil olmak üzere 13 kripto para birimini kabul edeceğini duyurdu.

İspanya’nın en büyük havayolu şirketi olan Vueling, bir PRNewswire haberine göre kripto para kullanan son büyük firma oldu. Bu bağlamda şirket, bilet ödemeleri için kripto para birimi alacak olan BitPay ile iş birliği yaptı. 2023’ten itibaren hizmet, şirketin web sitesinde sunulacak.

Müşteriler, diğer kripto para birimlerinin (WBTC) yanı sıra Bitcoin, Bitcoin Cash (BCH), Dogecoin (DOGE), Ethereum, Litecoin, Shiba Inu (SHIB) ve Wrapped Bitcoin ile ödeme yapabilecekler. Vueling’in yöneticilerinden Jess Monzó konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı:

Bu anlaşma ile Vueling, dijital bir havayolu olarak konumunu bir kez daha teyit ediyor. Müşterilerimize en yüksek güvenlik ve güvenilirlikle kripto para birimleri ile işlem yapma imkanı sunan BitPay ile ortak olduğumuz için çok memnunuz.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.