Haberler

İstanbul Blockchain Haftası, NFT tutkunlarını bir araya getirecek

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasalarında geçtiğimiz yıl genelinde yaşanan popülarite artışı, beraberinde dijital varlıkların dokunduğu hemen hemen her alanda ilgi artışını da beraberinde getirdi. Bu alanlardan biri olan ve geçtiğimiz yıla damgasını vuran NFT’ler (Non Fungible Token), her ne kadar kripto para sektöründe sert değer kayıpları meydana gelse de ilgi çekmeye devam ediyor. Bu kapsamda ülkemizde de yoğun ilgi gören NFT’ler, şimdilerde İstanbul’da kullanıcılara ulaşmayı hedefliyor. İstanbul Blockchain Haftası’nın açılışı, NFT içeriklere odaklanan özel bir etkinlik günü ile gerçekleştirilecek.

NFT MERAKLILARI İSTANBUL’DA BİR ARAYA GELECEK

Nft Meraklilari Istanbulda Bir Araya Gelecek

NFT’ler için geliştirilen pazar; sanat, müzik ve finans dünyalarına beklenenden daha hızlı bir giriş yaptı. NFT olarak piyasada yer bulan kripto varlık koleksiyonları, 2021 yılındaki yükselişle birlikte patlama yaşayarak birçok kişinin ilgisini çekti. İlgi çekmeye devam eden NFT’lerin dünya çapında işletmelere ve içerik oluşturuculara sağladığı fırsatın keşfedilebilmesi adına İstanbul Blockchain Haftası etkinliğinde, NFT meraklıları da bir araya gelmeye hazırlanıyor.

İSTANBUL BLOCKCHAIN HAFTASI AÇILIŞI NE ZAMAN?

İstanbul Blockchain Week, NFT’lerin bugünü ve geleceğinin yanında, Metaverse dünyasından giyilebilir dijital moda ürünlerine kadar her alandaki entegrasyonların ele alınacağı özel etkinliğin kapısını 14 Kasım tarihinde açacak. NFT dünyasından seçkin ve önde gelen isimlerin yer alacağı etkinlikte, konuşmacılar arasında Cointelegraph Genel Yayın Yönetmeni Kristina Lucrezia Corner, spor dünyasında taraftarlara özel NFT ve teknolojiler geliştiren Capital Block’un CEO’su Tim Mangnall, NFTrade CEO’su Ori Levi gibi birçok isim yer alıyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.