Altcoin HaberleriHaberler

İşte Binance Borsasının En Popüler Altcoinleri!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Binance borsasının en popüler kripto para projelerini incelemek, trendler hakkında fikir verebilir. Bu yazıda, dünyanın en büyük hacimli kripto para borsası Binance‘in arama sonuçlarına göz atacağız.

Binance Borsasının En Popüler Altcoinleri

Her zamanki gibi Binance borsasının yerel parası olan BNB ilk sırada yer alıyor. Pazardaki düşüşe rağmen, ikinci sıradaki Fantom (FTM), kilitli toplam değerde (TVL) 1,2 milyar dolar (yüzde +20) daha alarak toplam 10 milyar dolarlık yeni bir TVL rekoru kırdı. Delphi Digital’in Fantom araştırmasına göre, DeFi odaklı kripto para projesi büyük bir rakip olabilir.

Fantom
Fantom

Listede üçüncü sırada yer alan Polkadot (DOT), parachain müzayedeleriyle topluluğunu canlı tutmaya devam ediyor. Özetle Polkadot, blockchain birlikte çalışabilirliğini geliştirir. DOT, 27.7 milyar dolarlık bir hacimde hisse başına 28.06 dolardan işlem gören piyasa değeri açısından onuncu en değerli kripto para birimidir.

Binance Borsasının En Popüler Altcoinleri
Binance Borsasının En Popüler Altcoinleri

Dogecoin (DOGE) ve Bitcoin (BTC) de listede (BTC) yer alıyor. DOGE, geçen hafta Binance’in en çok rağbet gören listesinde ilk ona girdi. Elektrikli araç üreticisi Tesla’nın CEO’su Elon Musk’ın firmanın Dogecoin ile ödeme kabul edeceğini söylemesi bu hafta mizah parasının fiyatı yükseldi. Bu süre zarfında DOGE, 24 saatlik karını %25 artırarak 0.2032$’lık yeni bir yerel zirve belirledi. Günün %5’lik düşüşüne rağmen, yaklaşık %20’lik haftalık kazançlarını koruyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.