Altcoin HaberleriHaberler

İşte Coinbase Lisetelemesiyle Fiyatı Uçuşa Geçen Altcoinler!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Dünyanın en büyük kripto para borsaları içinde yer edinen Coinbase, platformunda listeleyeceği 3 yeni altcoin’i duyurdu. Coinbase yapılan duyuruya göre popüler borsa’nın DerivaDAO (DDX), DFI.money (YFII) ve Radicle’ı (RAD) listeleyeceğini duyurdu.

Bu Altcoinler Coinbase Listelemesi İle Uçuşa Geçti

Coinbase’in bugün yapmış olduğu açıklama ile DerivaDAO (DDX), DFI.money (YFII) ve Radicle‘da (RAD) likidite koşulları karşılanırsa, altcoinler 1 Eylül Çarşamba Türkiye Saati ile (TS) 19:00’da işleme açılacak.

Kripto para borsası yapmış olduğu duyuruda şu ifadelere yer verdi;

“Platformda kafi DDX, YFII ve RAD arzı sağlandığında kullanıcılar, DDX-USD, DDX-EUR, DDX-USDT, YFII-USD, YFII-USDT, RAD-USD, RAD-EUR, RAD-GBP,RAD-BTC ve RAD-USDT ile işlem yapabilecekler. Emir defterleri, yalnız post, yalnız limit ve tam tecim olmak suretiyle üç aşamada başlamış olacak. Herhangi bir noktada yeni komut defterlerinden biri sağlıklı ve tertipli bir piyasa için değerlendirmemizi karşılamıyorsa, defteri daha uzun bir süre tek bir durumda tutabilir yada Ticaret Kurallarımıza gore ticareti askıya alabiliriz”

Coinbase‘in listeleme duyurusunun arkasından altcoinler sert bir halde yükselişe geçti. DerivaDAO, duyurunun arkasından %60 yükselerek 12.34 dolara terfi etti. DDX’i %25 artışla DFI.money takip ederken fiyat 6,569.91 dolara kadar terfi etti. Radicle ise %4.78 artışla 15.33 dolardan işlem görüyor.

DerivaDAO, DFI.money ve Radicle Nedir?

DDX, DerivaDEX borsasında yönetim, borsada ücret indirimi ve öteki programlar için kullanılan yerel token’dır. DDX, sigorta madenciliği programında hisse sahibi olan kullanıcılar tarafınca kazanılır. Kullanıcılar, her blokta dağıtılan hisseleriyle orantılı olarak DDX’ten hisse almaktadır. Ek olarak likidite kaynaklı DDX’in averaj %5’i sigorta madenciliği programının bir parçası olarak kullanıcılara dağıtılacaktır. DDX bir bağış toplama aracı yada bir yatırım fırsatı değildir.

DFI.Money (YFII), toplu likidite sağlama, kaldıraçlı tecim, otomatik pazarlama yapma ve daha fazlası üzerine ürünler oluşturmayı amaçlayan bir DeFi platformudur. DFI.Money (YFII), platformun destek program tokeni YFI’nin basımını 2 ay daha uzatmayı ve haftalık yarıya indirmeyi öneren YIP-8’den sonrasında bir YFI forkudur.

Radicle (RAD) ise, kod ortaklık için merkezi olmayan bir ağdır. Projenin ana misyonu, güvenli, bağımsız ve hususi olarak platformlar yerine açık protokoller üzerine kurulmuş açık kaynak toplulukları için esnek altyapı geliştirmektir. Radicle’ın protokolleri, geliştiricilerin güvenilir aracılara güvenmeden kod üstünde ortaklık yapmalarını sağlar.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.