HaberlerEditörden Seçmeler

İsviçre Merkezli Kripto Para Şirketi Crypto Finance Satıldı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Alman borsa operatörü Deutsche Boerse (DB1Gn.DE) Salı günü yaptığı açıklamada, dijital varlık ağını arttırmak için İsviçre fintech Crypto Finance’in üçte iki hissesini satın aldığını söyledi.

Deutsche Boerse; basın duyurusunda Crypto Finance’nin üçte ikisini satın aldığını açıkladı. 2017 yılında kurulan ve 55 çalışanıyla, kurumsal ve profesyonel yatırımcılar için dijital paraların alım satımını, depolanmasını ve yatırımını sağlamaktadır.

Satın alma fiyatıyla ilgili ayrıntı vermeyi reddeden  Deutsche Boerse, 100 milyon İsviçre Frangı’ndan (108.68 milyon $) biraz fazla olduğunu söylemekle yetindi. Kurucu Jan Brzezek ise  mevcut yönetim ekibiyle birlikte CEO olarak devam edeceğini açıkladı.

Crypto Finance Satıldı!

Singapur’da faaliyet gösteren Crypto Finance, müşterilerine trading hizmetinin yanında custody hizmeti de vermekte. İsviçre’deki finans düzenleyici FINMA tarafından onayanmış Crypto Financ, kurumsal ve profesyonel müşterilerine yaklaşık 200 kripto para için kullanabilecekleri yatırım araçları sunuyor

Deutsche Boerse Yönetim Kurulu Üyelerinden Thomas Book, Dijital varlıklar, finans endüstrisini dönüşüme uğratacağını, aynı zamanda popüler finans kuruluşlarının, bu varlık sınıfıyla etkileşime geçerek ve  güvenebilecekleri ortak bulmak için talep artacaktır.” açıklamasında bulundu.Taraflar, bu yılın sonlarına soğru anlaşmayı tamamlaması bekleniyor.

Deutsche Boerse Nedir?

Deutsche Boerse (DB1Gn.DE), çeşitli kripto para birimlerinin ticaretine izin veren bir Alman kripto para borsasıdır. Kripto yatırımcılarına bu dijital para birimlerini mümkün olan en basit şekilde alıp almaları için kolay bir yol sunarlar, ayrıca farklı borsalar arasında fon transferine izin verirler. DB1Gn, Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin ve benzeri gibi popüler madeni paralardan geniş bir varlık yelpazesi sunar. Kullanımı kolay bir arayüz sunduğu için tüccarlar, finansal danışmanlar ve yatırımcılar arasında favori olduğu kanıtlanmıştır. Yaklaşık 7 yıldır piyasada ve adından söz ettirmektedir.

DB1Gn, düşük ücretleri ve çok çeşitli ticarete konu varlıkları sayesinde yatırımcılar ve tüccarlar arasında hızla popülerlik ve popülerlik kazanan yeni bir borsadır. DB1Gn’nin sloganı her şeyi söylüyor ve misyonlarını mükemmel bir şekilde özetleyen “Kripto Para Birimi Kolaylaştırmak”

 

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.