HaberlerBitcoin Haberleri

İtalya’nın En Büyük Özel Bankasından Bitcoin Adımı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

İtalya’nın en büyük özel Bankası olan Banca Generali , son haftalarda müşterilerin Bitcoin ticareti yapmasına izin veren planlarını devreye koyuyor. Böylece, Banca Generali’nin 300.000’den fazla müşterisi bu yıl Bitcoin satın alıp elinde tutabilecek.

Banca Generali’den, Kullanıcılarına Bitcoin Alım Satım Hizmeti

Banca Generali, 2022’nin başlarında Bitcoin alım satım hizmetlerini başlatmayı planlıyor. Bu hizmetler, bir Bitcoin takas/cüzdan uygulaması olan Conio ile entegrasyon yoluyla sağlanacak.

Finans dergisi “We Wealth”, geçen ay bankanın yeni hizmetleri hakkında ayrıntılı bilgi verdi. Görünüşe göre 300.000 Banca müşterisi doğrudan banka hesaplarından Bitcoin cüzdanı oluşturabilecek. Şirket daha önce hem San Francisco hem de İtalya’da lokasyonları paylaşan Conio’ya milyonlarca dolar yatırım yapmıştı.

Her iki şirket de Aralık 2020’de birlikte çalışmaya başladı ve başlangıçta hizmeti 2021’de başlatmayı planlıyordu. Ancak, Banca’nın COO’su Riccardo Renna, projenin bu yılın başlarında başlayacağını duyurdu.

Almanya Bankalarından Kripto Adımı

Birçok büyük banka, son haftalarda benzer Bitcoin cüzdan hizmetlerini benimseme planlarını açıkladı. Bunların en dikkate değer olanı, ülke çapında 400 bankadan oluşan bir ağ olan Alman Tasarruf Bankaları Birliği’dir. Yalnızca hizmetleri, 50 milyondan fazla kişiye kolayca erişilebilir kripto para birimi hizmetleri sunabildi.

Kısa bir süre sonra ise  diğer iki büyük Alman bankası, Commerzbank ve Volks-und Raiffeisenbank dahil olmak üzere kripto cüzdanlarını entegre etme planlarını açıkladı. Yakın zamanda, New Jersey merkezli bir perakende bankası, müşterilerin kripto para ticareti yapmasına izin vermeye başlamak için bir kripto saklama hizmeti sağlayıcısı olan Bakkt ile ortaklık kurdu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.