Altcoin HaberleriHaberlerMetaverse Haberleri

Jay Freed En İyi Metaverse Altcoinlerini Açıkladı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Jay Freed en iyi metaverse altcoinlerini açıkladı! Popüler analist Jay Freed, altcoinler büyük rallilere hazırlanırken kendi favorilerini açıkladı. Bildiğiniz üzere Facebook’un son attığı adım metaverse alanında büyük bir talep oluşturdu. Bitcoin (BTC) 62.000 doların üzerine konsolide olurken altcoinler yükseliş fırsatları yakalıyor. Peki Freed tarafından paylaşılan metaverse odaklı favori 3 altcoin hangileri?

OVR (OVR)

Listenin başında, Ethereum ağına dayalı bir coğrafi konum AR ve VR deneyim platformu olan OVR var. OVR, mobil coğrafi konum AR ve VR içeriğinin barındırılmasına ve oluşturulmasına izin verir.

“OVR, tüm dünyayı kapsayan dijital bir katmandır. OVRLands adı verilen 1,6 trilyon benzersiz alandan oluşur. Bu arsalar, sistem üzerinden açık artırmalar yoluyla satın alınabilir ve daha sonra merkezi olmayan bir şekilde takas edilebilir veya kiralanabilir.”

Bu bağlantı üzerinden Gateio üyesi olabilir, ticaret yapmak için 300’den fazla kripto para kullanabilir, kredi ve ipotek yoluyla gelir elde edebilirsiniz. Bu noktada proje biraz MANA’yı andırıyor. Jay Freed, projenin birçok kullanım alanına sahip olduğuna dikkat çekti.

  • Oyun
  • Canlı etkinlikler
  • Satışlar
  • Avatarlar
  • Sanal turizm

Elbette sistemin sağladığı imkanlar bunlarla sınırlı değil.

“Bu, daha önce teknik olarak mümkün olmayan AR deneyimleri sunmada yepyeni fırsatlar oluşturuyor. İç mekanda ve birden fazla katta varlıkları konumlandırabiliyorsunuz. Şimdiye kadar hiçbir proje bu kadarını başaramamıştı”.

Bilmeyenler için AR, artırılmış gerçeklik olarak yorumlanabilir. VR, sanal gerçekliğin kısaltması olarak kullanılır.

Jay Freed En İyi Metaverse Altcoinlerini Açıkladı!

Kalao (KLO)

Sırada Kalao (KLO). Kalao, sanal dünyalar geliştirmek ve iş kullanım senaryolarının dijital dönüşümünü yönlendirmek için VR teknolojisinin benimsenmesini hızlandırmak için bir çerçeve sağlar. Farklı analistler de yakın zamanda bu projeyi takipçileriyle paylaştı.

Ya proje çok iyi, ya da çok güçlü bir reklam bütçesi var. Freed, projenin Avalanche blok zinciri tarafından desteklendiğini söyledi. Ayrıca takipçilerini, gelişmiş çok oyunculu modun 2021’in sonundan önce başlatılacağı konusunda uyardı.

Ultra (UOS)

Blockchain tabanlı bir bilgisayar oyunu dağıtım platformudur. Oyuncular oyun satın alıp oynayabilir ve deneyimledikleri oyunları yeniden açabilirler.

Ultra (UOS), katılımcılarına karlı bir ekosistem vaat ediyor. Platform, oyun geliştiricileri tarafından onlara daha adil bir gelir kaynağı sağlamak için de kullanılabilir.

SDK dahil tüm teknolojileri blok zincirinde sunan Ultra (UOS), oyuncuların ve geliştiricilerin topluluğuna katılmasına izin vermeyi umuyor. Toplam Ultra (UOS) arzı 1 milyardır ve alıcılar 0,99 ABD Doları fiyatla bulunur.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.