Altcoin HaberleriBitcoin HaberleriEthereum HaberleriHaberler

JPMorgan Analistleri: Kurumsal Yatırımcılar Bitcoin’den Uzaklaşıyor!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Amerikan yatırım bankalarından JPMorgan analistleri, Ethereum‘un son zamanlarda, kurumsal yatırımcılar için lider kripto para olan Bitcoin’den daha cazip bir yatırım aracı haline geldiğini belirtiyor. Merkezi olmayan finansın (DeFi) büyümesiyle, en büyük altcoin Ethereum’a olan talep artıyor ve kripto paraya daha yüksek para girişleri oluyor.

Kurumsal Yatırımcılar Ethereum’u Tercih Ediyor!

Ethereum fiyatının, lider kripto para birimi Bitcoin’i (BTC) geçip geçemeyeceği, kripto para ekosisteminde sıkça tartışılan bir konu haline geldi. Bu konuda JPMorgan analistleri, kurumsal yatırımcıların gün geçtikçe BTC’den uzaklaştığını ve Ethereum’a olan ilgilerinin arttığını öne sürdü. Analistlere göre ETH, artık yatırımcılar için Bitcoin’den kripto  daha cazip bir yatırım aracı olarak görülüyor.

[epic_element_newsticker newsticker_title=”İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: ” newsticker_icon=”fa-bullhorn” newsticker_background=”#0a0a0a” newsticker_text_color=”#dd9933″ exclude_post=”https://coinnewstr.com/ethereum-tabanli-altcoinler-hangileridir/”]

Kurumsallar, Bitcoin Vadeli İşlemlerden Uzaklaşıyor

Kripto para satın alımına ilişkin bazı engellemeler, kurumsal yatırımcıları vadeli işlemler hayata geçirmeye zorladı. Doğrudan yatırım yapmadan, bu varlıklar üstünden işlem yapmak, kurumsal yatırımcılardan büyük ilgi gördü. Ancak son veriler, büyük yatırımcıların, vadeli işlemlerde Bitcoin’den oldukca Ethereum ile işlem yaptığını ortaya koydu. JPMorgan analistleri, bu verilerin Bitcoin’e olan ilginin belirgin bir halde azaldığı anlamına geldiğini açıkladı.

[ccpw id=”1937″]

JPMorgan Analisti: “Ethereum Fiyatı Yüksek”

Geçtiğimiz haftalarda JPMorgan analisti, mevcut fiyatıyla ETH fiyatının şu anda fazla yüksek olduğuna dikkat çekti. Analist, kripto varlığın değerinin, mevcut işlem seviyesinden ortalama %15 daha azca olan 1.500 dolar fiyat seviyesi olarak belirledi. Ancak verilere göre, bu mevcut fiyatın altındaki değerlemeye karşın ETH, son zamanlarda, kaydedilen nakit girişleri bakımından  Bitcoin’i  geride bıraktı.

Bitcoin vadeli tutarları, varlığın işlem fiyatının altına düşerken, Ethereum vadeli işlemleri, varlığın piyasa fiyatına göre arttı. Raporlar, Ağustos ve Eylül ayları içinde Ethereum vadeli işlemlerinin fiyatının, Ethereum’un gerçek fiyatına göre %1 arttığını gösteriyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.