Haberler

JPMorgan Anketine Göre Müşteriler Bitcoin’den Umutlu!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

ABD bankacılık devi JPMorgan tarafından yapılan bir ankete göre, bankanın müşterilerinin çoğunluğu Bitcoin’in bu yıl 60.000 doların üzerinde kapanacağını tahmin ediyor.

JPMorgan Anketine Göre Müşteriler Bitcoin’den Umutlu!

JPMorgan Chase kısa süre önce müşterilerine yeni bir anket gönderdi. Bu çalışmanın bulgularına göre, müşteriler Bitcoin’e karşı iyi bir tutuma sahipler ve Bitcoin’in bu yıl 60.000 doların üzerinde kapanmasını bekliyorlar. Ankete katılanların sadece %2’si Bitcoin‘in 2023 yılına kadar 10.000 doların altında olmasını bekliyor.

Jpmorgan Anketine Göre Müşteriler Bitcoin'Den Umutlu!
Jpmorgan Anketine Göre Müşteriler Bitcoin’Den Umutlu!

Anket bulguları, bu yılın Bitcoin‘in değerinin %70’inden fazlasını kaybettiği 2018’in tekrarı olacağı tahminleriyle çelişiyor. Bilindiği gibi bazı analistler, Fed’in agresif duruşunun Bitcoin‘de ek kayıpları tetikleyeceğine inanıyor. Bitcoin, Fed’in faiz oranlarındaki artışlarla ilgili açıklamalarının bir sonucu olarak Aralık ayında yeni bir düşüş başlattı ve topluluğun Noel rallisi için beklentilerini yok etti, bu da Yeni Yıl rallisini ima etti.

Bitcoin'De Büyük Bir Ralli Beklenmiyor!
Bitcoin’De Büyük Bir Ralli Beklenmiyor!

Bitcoin’de Büyük Bir Ralli Beklenmiyor!

JP Morgan müşterileri ise Bitcoin’de ciddi bir ralli beklemiyor. Bulgulara göre, müşterilerin yalnızca %5’i Bitcoin’in 100.000 doların üzerine çıkacağına inanıyor.

Dün, Bitcoin Eylül ayından bu yana ilk kez 39.651 dolara kadar düştü ve 40.000 doların altında işlem gördü. Ardından, yayınlanma zamanı itibariyle, Bitcoin bir toparlanmaya başlayarak 41.829 dolardan işlem görüyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.