HaberlerTüm Haberler

JPMorgan, Kurumsalların Kripto Yaklaşımı Ölçmek İçin Anket Yaptı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Amerikan yatırım bankası JPMorgan tarafından yapılan bir ankete göre, büyük işletme isimlerinin %72’si kripto para birimine karşı temkinli yaklaştığını ortaya koydu.

Önemli çöküşlerin ve iflasların yaşandığı 2022 yılı, endişeleri ve güvensizliği de körükledi. Kripto para yatırımcıları bu durumda daha temkinli davranmaya başladı. Bu ayı piyasası etkisi, tehlikeli varlıklara yatırım yapan kişilerin hacmini de azalttı. JPMorgan tarafından kripto para piyasası üzerine yapılan bir ankete göre, ankete katılan işletme adlarının sadece %72’si kripto para birimleriyle ilgileniyordu.

Jpmorgan, Kurumsalların Kripto Yaklaşımı Ölçmek İçin Anket Yaptı!

Amerikan bankası JPMorgan tarafından yayınlanan e-Trading Edit’in altıncı baskısı, kurumların kripto para birimini nasıl ele aldığını derecelendirmektedir.

Bu yıllık çalışma, makroekonomik ve teknik gelişmeler dikkate alınarak gerçekleştirilmiştir. 60 farklı ülkeden 835 kurumsal marka adı araştırıldı. Bu çalışma aynı zamanda işletme adlarının kripto para birimiyle ilgili endişelerini de belirledi.

Ankete katılanların yalnızca %14’ü 2018’de kripto para ticareti yapmaya devam edeceklerini söyledi. Ancak, ankete katılanların %72’si kripto para ticareti yapma tutkularının olmadığını söyledi. Geri kalan %14’lük kısım gelecekte kripto para birimi sektöründe çalışmaya başlayabileceklerini söyledi.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.