Bitcoin Haberleri

JPMorgan’dan “kripto ile ödeme” açıklaması geldi!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasası, geçtiğimiz yıl gelen devasa büyümelerle birlikte dünya genelinde benimsendi ve kripto paralar, hayatın her alanında yer edinmeye başladı. Her ne kadar birçok yeni yatırımcının sektöre girerken motivasyonu “yüksek kazanç umudu” olsa da kripto paralar ve arkasındaki teknoloji, finans sistemlerine yenilikler de getirdi. Bu gelişmelerle birlikte artan kripto para ile ödemeler konusuna ilişkin, JPMorgan Chase’ten kritik bir açıklama geldi. Bankadan bir yönetici, kripto para ile ödemeler konusundaki müşteri talebinin ciddi oranda azaldığını ifade etti.

KRİPTO İLE ÖDEME TALEPLERİ AZALDI

JPMorgan Chase & Co. Küresel Ödeme Başkanı Takis Georgakopoulos, Bloomberg Television ile bir röportaj gerçekleştirdi. Yönetici, kullanıcıların son 6 ayda kripto ile ödeme fikrinden uzaklaştıklarını söyledi. Ancak Georgakopoulos, kendisinin şahsi olarak dijital para birimlerini alternatif bir ödeme yöntemi olarak görmeye devam ettiğini de ifade etti.

BITCOIN SON 6 AYDA YÜZDE 50’DEN FAZLA DEĞER KAYBETTİ

Bitcoin Son 6 Ayda Yuzde 50Den Fazla Deger Kaybetti

CoinGecko verilerine göre Bitcoin son 6 ayda %50’den fazla değer kaybetti ve bu kayıplar, kripto piyasasında bir durgunluğa yol açtı. Kripto ile ödemelerin ve buna yönelik taleplerin azalmasında da bu düşüşün etkili olduğu tahmin ediliyor.

Konuya ilişkin olarak açıklamada bulunan Takis Georgakopoulos, “Ödeme yöntemi olarak kriptolar söz konusu olduğunda, 6 ay ve öncesine kadar müşterilerimizden çok fazla talep vardı. Şu anda ise ilginin az olduğunu görüyoruz” sözlerini dile getirdi. Öte yandan JPMorgan, kripto paraları ödeme yöntemi olarak kullanmak isteyen müşterilerini desteklemeye devam ediyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.