HaberlerAltcoin Haberleri

JPMorgan’dan Şaşırtan Karar: Uniswap Kurucusunun Banka Hesapları Kapatıldı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Uniswap‘ın kurucusu Hayden Adams’ın yaptığı açıklamaya göre JPMorgan Chase, uyarı veya açıklama yapmadan banka hesaplarını kapattı.

En büyük DEX sistemi olan Uniswap‘ın kurucusu Hayden Adams, banka hesaplarının JPMorgan Chase tarafından kapatıldığını duyurdu. Eski CFTC Başkanı Brian Quintenz’e göre bu hareket, olası kripto para bankacılığını gölgelemek için Fed veya OCC banka denetçileri tarafından yapıldı.

Şaşırtıcı Kararın Ayrıntıları

Uniswap’ın kurucusu Hayden Adams’a göre JPMorgan Chase, uyarı veya açıklama yapmadan banka hesaplarını kapattı. Adams, “Yalnızca kripto para birimi alanında çalıştıkları için benzer şekilde hedef alınan birkaç kişi ve firma tanıyorum. Kişiselleştirdiğiniz için teşekkürler.” dedi.

Adams‘ın banka hesaplarının kapatılması, Uniswap’ın ana yaratıcısı Uniswap Labs‘in ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) tarafından soruşturulmasından birkaç ay sonra geldi. Wall Street Journal Eylül ayında, SEC avukatlarının, duruma hakim olan kişilere atıfta bulunarak, yatırımcıların DEX protokolünü nasıl kullanıp sattıkları konusunda Uniswap Labs‘ı araştırdığını bildirmişti.

JPMorgan Chase’ın Amacı Ne?

Ayrıca, bir Uniswap Labs sözcüsü The Journal’a şirketin sektör yasalarına ve düzenlemelerine uymaya ve herhangi bir soruşturmaya yardımcı olmak için düzenleyicilere bilgi sunmaya hazır olduğunu bildirdi. Şu anda kripto odaklı yatırım şirketi Andreessen Horowitz’de danışman olan Brian Quintenz, “Muhtemelen Fed’in banka denetçileri veya Para Denetçisi Ofisi tarafından atılan bir adımdı” dedi.

Kripto para borsası ShapeShift’in yaratıcısı Erik Voorhees ve Kraken’in bordro hesapları daha önce JPMorgan Chase tarafından kapatılmıştı.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.