HaberlerBitcoin Haberleri

Kaliforniya’da Siyasi Kampanyalarda Bitcoin (BTC) Bağışı Alınmasına İzin Verilecek!

Son toplantısında, siyasi uygulamalar komisyonu, Bitcoin gibi dijital para birimlerini kullanan katkılara izin vermek için bir oylama yaptı.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kaliforniya’da siyasi kampanyalarda Bitcoin (BTC) bağışı almasına izin verilecek. Politikacılar, ABD’nin Kaliforniya eyaletindeki siyasi kampanyaları için halktan Bitcoin (BTC) bağışlarını kabul edebilecek.

Son toplantısında, siyasi uygulamalar komisyonu, Bitcoin gibi dijital para birimlerini kullanan katkılara izin vermek için bir oylama yaptı.

Bitcoin (BTC) Kullanan Kaliforniya Siyasi Kampanyalarında Bağış Dönemi

Kaliforniya’daki politikacılar, hızla dolara çevirdikleri sürece Bitcoin ve diğer tüm kripto para birimlerindeki kampanyaları için bağış kabul edebilirler. LA Times’a göre yeni yasa ezici bir çoğunlukla kabul edildi ve bundan iki ay sonra yürürlüğe girecek.

Calfornia Crypto Executive Order

Dokuz eyalet daha önce kripto para bağışını yasaklamıştı ve Kaliforniya bunlardan biri. Ancak devletin koyduğu yasak kaldırıldı. Bir komisyon personeli raporu, 12 eyalet ve Washington DC’nin dijital para birimiyle yapılan katkıları onaylamanın bir yolu olduğunu iddia ediyor.

Kısa bir hatırlatma olarak, federal ofis adayları için bitcoin bağışlarına izin verildi.

Yasa, adayın bu bağışı lisanslı bir bitcoin işletmesi aracılığıyla işlemesini şart koşuyor. ek olarak, bağışçının adı, mesleği vb. Ayrıca güvenlik ve çabukluk gerektiren kimlik doğrulama prosedürlerini yürütmek zorunda kalacaktır.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.