HaberlerAltcoin HaberleriNFT Haberleri

Katy Perry Bu Altcoini Seçti: Fiyat Arttı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 
Katy Perry Bu Altcoini Seçti: Fiyat Arttı!
Katy Perry Bu Altcoini Seçti: Fiyat Arttı!

Katy Perry bu altcoini seçti: fiyat arttı! Amerikalı şarkıcı ve söz yazarı Katy Perry bugün popüler altcoin THETA ağında NFT’nin ilk sürümünü duyurdu. “The Roar Package” olarak bilinen bu ürün, THETA ağında özel bir NFT içeriyor. Bugün bir tweet’e göre, NFT 15 Aralık’ta satışa çıkacak.

Altcoin fiyatları yükseliyor

Kullanıcılar, thetadrop resmi web sitesine kaydolabilir ve sınırlı miktarda NFT kazanmak için cüzdanlarına ön ödeme yapabilir. Sınırlı sayıda üretilen Katy Perry NFT’nin fiyatı 100$’dır ve toplamda 2.500 adet mevcuttur. Kullanıcılar 100 USD veya TFUEL ön ödemeli hesap kullanabilirler. Peki TETA nedir? THETA kendisini yeni nesil video ve eğlence blok zinciri olarak tanımlıyor. Bir NFT pazarı ve Github’da bulunan tamamen açık kaynak kodunu içerir. THETA, Google, Sony, Samsung, Binance, blockchain vb. dahil olmak üzere kurumsal doğrulama düğümlerinde etkileyici ortaklara sahiptir. THETA, yazı yazılırken yaklaşık %10 artışla 4.26 dolardan işlem görüyor. Piyasa değeri 4,26 milyar ABD dolarıdır.

Katy Perry gibi büyük ünlülerin THETA gibi blok zinciri şirketleriyle işbirliği yaptığını görmek, kripto para biriminin giderek ana akım bir yönde hareket ettiğini gösteriyor. Gittikçe daha fazla tanınmış etkileyici ve şirket kripto hareketine katıldıkça ve daha fazla kullanıcı ekosisteme katılmaya başladıkça, küresel kripto para birimi piyasa değeri gelecek yılın sonundan önce kolayca yükselecek gibi görünüyor. Bir NFT’ye sahip olmak size VIP erişimi veya Katy Perry’nin gelecekteki etkinlikleri için özel ayrıcalıklar kazandırabilir. Katy Perry NFT’nin fiyat indirimi, gelecekte NFT’yi özellikle sınırlı sayıda değiştirmek isteyenler için bir yatırım seçeneği olabilir. Ancak, hiçbir yatırımın mükemmel olmadığını unutmayın, bu nedenle risk almaya hazır olun.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.