Haberler

Kazakistan’dan Kripto Borsaları ve Bankalara İş Birliği Çağrısı!

Kazakistan, kripto borsalarını ve kurumları birlikte çalışmaya çağırdı.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kazakistan’dan kripto borsaları ve bankalara iş birliği çağrısı. Kazakistan düzenleyicisi, bankaların banka hesapları ve diğer hizmetler ile lisanslı kripto borsaları sağlamasına izin verdi.

Önemli miktarda Bitcoin madencilik gücüne sahip olan Kazakistan, kripto borsalarını ve kurumları birlikte çalışmaya çağırdı. Resmi açıklamaya (AFSA) göre, ülke, ikinci kademe Kazakistan bankalarına artık ülkenin Finansal Hizmetler Düzenleme Komisyonu tarafından lisanslanan kripto borsalarına banka hesapları ve diğer finansal hizmetler sunmaları için çağrıda bulundu. Kazakistan, seçilen yerel bankaları bu konuda lisanslı kripto para borsalarıyla çalışmaya teşvik etmek için bir pilot program başlattı.

2021 ortalarından bu yana hareket ülke gündeminde yer alıyor. Pilot uygulama başarılı olursa, hükümet mevcut düzenleyici yapısını değiştirebilecek ve iyi bir kripto varlık sistemi kurabilecek.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.