Haberler

Kendini Ateşe Vermek İsteyen Adam Son Anda Yakalandı

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kendini ateşe vermek isteyen adam son anda yakalandı.

Kripto binasında kendini ateşe vermek isteyen adamı polisler zor uğraşlarla yakaladı ve kundaklama suçundan göz altına alındı. Upbit’in binasında yaşanan bu olaylar paniğe sebebiyet verdi.

1200Px Fire4 Kasım’da yaşanan bu olay saat 16:20 civarında oldu. Olay yerinde kısa süre içinde bulunan polisler binada müşteriler başta olmak üzere personeller de acil yardım çağrılarını aldı . Ortalama 40 yaşlarında olan adam polisler tarafından alındı.

Yaşanılanları gören görgü tanıkları şu ifadelerde bulundu ;

“Koridorda elinde tiner veya çakmak gazını kendine ve koridora dökerek kendini diri diri yakmayı ve binayı ateşler içinde yakmak istedi” dedi.

Görkü tanıklarının bu denli konuşmaları çelişkili tavırlarla haberlere yansıdı tam olarak ne yapmak istediği belli olmasa da yukarıdaki gibi  söylemler dolaştı.

Polis, olayı ve adamın neyi amaçladığını araştırdıklarını söyledi.

Polislerin açıklamasına göre olayı araştırıp asıl hedefinin ne olduğunu basın mensuplarına bildireceklerini  söylediler.

Zanlı Suseo‘da bulunan polis merkezine götürüldüğüne dair bildiler elimize ulaştı.

Bu denli kötü haber Covid pandemisi dolayısıyla talebin ve isteğin daha yeni açılan Güney Kore kripto borsalarını da etkileyebilir.

Olayın yaşandığı müşteri hizmetleri binası Seul’ün Gangnam Bölgesi’ndeki varlıklı ticaret mahallesi Yeoksam‘da bulunmaktadır.

Upbitin hizmet merkezine aşağı yukarı 350- 400 metre uzaklıktaki Yeoksam‘da ki bir ofiste bulunan bir şirket elemanı  olan Kim Ji-hye haber mensuplarına şunları söyledi:

“O saatlerde siren sesleri duydum ama neler olduğu hakkında hiçbir fikrim yoktu. Her gün o binanın önünden geçiyorum. Adam kendini ateşe vermiş olsaydı neler olabileceğini düşünmek bile korkutucu.”

-COİNNEWSTR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.