Bitcoin Haberleri

Kıdemli kripto para analisti Bitcoin ile S&P 500 ilişkisine odaklandı: Yüzde 40’lık düşüş gelebilir!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) 20 bin dolar etrafında, bu kritik seviyeyi aşmak üzere fiyat mücadelesi vermeye devam ederken, çift yönlü dalgalanmaya da devam ediyor. Yatırımcılar Bitcoin’de ve onun tetiklemesi ile piyasa genelinde bir rallinin başlayıp başlamayacağını merak ediyor. Kıdemli bir kripto para analisti, Bitcoin’de belirttiği seviyelerin üzerine çıkılamaması durumunda ilerleyen dönemlerde çok ciddi kayıpların yaşanabileceğini iddia ediyor.

KIDEMLİ ANALİSTTEN ÇARPICI İDDİA

Cantering Clark

Kıdemli kripto para analisti Cantering Clark, Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda, S&P 500 (SPX) düşüş çizgisinin devam etmesi durumunda Bitcoin’in de mevcut seviyelerinden yaklaşık yüzde 40 oranda bir düşüş yaşayabileceğini iddia etti.

Clark açıklamasında, “S&P 500, 3200 – 3400 puan arasındaki bir sonraki bölgeye gerilerse, kripto para birimlerinde yaşanabilecek olası bir düşüşün en az 2-3 kat artacağı anlamına gelir. Bu durumda Bitcoin’de olası gelinecek fiyat seviyeleri son 5 yılın en yüksek hacimli bölgesi olan, yaklaşık 12 bin – 13 bin dolar seviyeleri. S&P 500, kısa sürede multi-sigma hareketlerini aşağı yöne çekmeye başlar başlamaz tüm risk varlıkları aynı hizaya gelir” dedi.

“BOĞALAR 20 BİN DOLARI GERİ ALMAYA BAŞLARSA…”

Bogalar 20 Bin Dolari Geri Almaya Baslarsa

S&P 500, geçtiğimiz hafta Cuma günü 3.585,61 puanda kapanış yaptı ve böylece Haziran ayında görülen 2022 yılının en düşük seviyesi olan 3.636 puanın da %1,39 oranda altında kaldı. Kıdemli analist Clark, bununla birlikte kısa vadede Bitcoin boğalarının 20 bin dolarlık fiyat alanını geri almaya başlamaları halinde, kriptolara olan güvenin de yeniden artabileceğini ve bunun da yukarı yönlü bir ivmeyi başlatabileceğini öne sürdü.

Coinnewstr yatırım tavsiyesi vermez. Haberin içeriği tamamen bilgilendirme amaçlıdır, kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.