HaberlerTüm Haberler

Kin Foundation, Solana Tabanlı Hizmetini Kullanıma Sunuyor!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kin Foundation, uygulama geliştiricileri için Kinetic hizmetini Solana (SOL) platformunda kullanıma sundu.

Kin Foundation, son projesiyle ilgi topladı. Grup, uygulama geliştiricilerin kendi platformunda kripto para birimi kullanmasını ve Solana ağını ürünlerine entegre etmesini sağlayan yeni bir hizmet oluşturdu. İlk olarak Kinetic adıyla tanıtılan hizmet, Solana tabanlı, hedef odaklı bir yapıya göre çalışıyor. Kin Vakfı’na göre, yeni oluşturulan hizmet en azından minimum miktarda kodlamaya ihtiyaç duyacak.

Kin Foundation Solana Tabanli Hizmetini Piyasaya Surdu 4Ry3Uijc

Solana merkezli Kinetic Blockchain firması Kin Foun ile sahnede Kin Foundation bulunuyor.

Foundation, geliştiricilerin daha fazla Solana ağı ve blockchain desteği ile etkileşime girmesine izin verecek. Kinetic, Solana tabanlı uygulama için entegrasyon sağlayan açık kaynaklı bir yazılım teknolojisi olarak ön planda yer alıyor. Geliştiricilere, uygulamalarında kripto entegrasyonlarını etkinleştirmeleri için API ve SDK desteği sağlayacaktır.

Ayrıca Foondition, sürecin minimum iş yükü ile maksimum verim sağlayabileceğine dikkat çekti. Bu hizmet ile hem kripto tarafını hem de geleneksel tarafı ortak paydada buluşturmak amaçlanıyor.

Kin, yeni açık kaynaklı yazılım paketini, uygulama kullanıcılarının cüzdan oluşturmasına olanak tanıyan bir cüzdan yöneticisi ile birleştirdi.

Kin Foundation, pazarlama başkanı Marc Rose şunları söyledi:

Geliştiriciler genellikle, işlemlerin başarısız olması için incelikli yöntemler uygular, böylece kullanıcı deneyimi anlamlı bir şekilde etkilenmez.

Foundotion, Kinetic üzerinde geliştirilen uygulamaların bile hibe ve ödüller için uygun ortam oluşturabileceğini söyledi.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.