Haberler

Kraken CEO’su Jesse Powell’dan beklenmedik istifa kararı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

ABD merkezli en büyük kripto para borsalarından biri olan ve küresel bir borsa olarak da yatırımcılara hizmet veren Kraken borsasında beklenmedik bir görev bırakma kararı gündeme geldi. Kraken CEO’su Jesse Powell, borsadaki görevini bırakma kararı aldı. Borsanın aynı zamanda kurucuları arasında yer alan Jesse Powell, kripto para piyasalarında “Lamborghini” yorumuyla adından çok söz ettirmişti. Powell, geçtiğimiz yıl yaptığı açıklamada, 2021 yılsonunda 1 Bitcoin (BTC) ile 1 Lamborghini alınabileceğini iddia etmişti.

GÖREVİNİ DEVREDECEK

Gorevini Devredecek

Gelen açıklamalara ve elde edilen bilgilere göre Kraken CEO’su Jesse Powell, şirketteki CEO’luk görevini Kraken borsasında şirket operasyon yöneticisi olarak görev yapan Dave Ripley’e devredecek. Ancak Powell, kurucusu ve şimdilik CEO’su olduğu Kraken borsasında yönetim kurulu başkanlığı görevine ise devam edecek. Geçtiğimiz günlerde bu kararın aynısını, Bitcoin satın alma hamleleri ile ünlü teknoloji ve yazılım şirketinin eski CEO’su Michael Saylor almıştı.

“MUTSUZ OLANLAR İŞİ BIRAKABİLİR” DEMİŞTİ

Geçtiğimiz Haziran ayında, kripto para piyasalarında çok sert düşüş rüzgarları eserken Kraken CEO’su Powell bir açıklamada bulunmuş, borsadaki bazı çalışanların şirketin hedefleri yerine bazı dünyevi sorunlarla çok fazla uğraştıklarını belirterek “İsteyen ve mutsuz olanlar işi bırakabilir” sözlerini dile getirmişti. Bu açıklamaların yanı sıra birçok kişi, Powell’ın Kraken borsası çatısı altında çok sert bir yönetici olduğunu belirtiyordu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.