Haberler

Kraken CEO’su Kullanıcıları Merkezi Borsalardan “Coinlerinizi Çıkarın” Diye Uyardı

Kanada hükümetinin vatandaşlarının banka hesaplarına eşi görülmemiş bir şekilde el koyması, Jesse Powell'ı konuşmaya teşvik etti.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kraken CEO’su Jesse Powell, Kanada hükümetini Freedom Convoy protestocularının banka hesaplarından para ele geçirmekle eleştirdi.

Powell, Kraken’in herhangi bir el koyma talebine uymak zorunda kalacağını açıkladıktan sonra Twitter’daki kullanıcılara merkezi borsalardan “coinlerini çıkarmalarını” söyledi. Kanadalı yetkililer, merkezi borsalara kripto transferlerini engelleyebilse de, eşler arası işlemler anonim kalır.

Kraken CEO’su Jesse Powell, Kanada hükümetinin vatandaşlarının banka hesaplarındaki fonları yasal süreç olmaksızın ele geçirme kararını sert bir dille eleştirdi. Kraken’in varlık ele geçirme taleplerine uymak zorunda kalacağını açıkladı ve kullanıcıların kripto paralarını almaları ve merkezi borsalardan nakit almaları konusunda uyardı.

Kraken CEO’su Açıkça Konuşuyor

Jesse Powell, Kanada hükümetine karşı çıktı.

Perşembe akşamı yayınlanan bir tweet’te Kraken CEO’su, Justin Trudeau hükümetinin yetkililerin mahkeme emri olmadan Kanada vatandaşlarının banka hesaplarından fon almasına olanak tanıyan son acil durum emirlerini eleştirdi.

Kanada hükümeti, Acil Durumlar Yasasını başlatarak ülkenin devam eden Covid-19 önlemlerini protesto etmek için birkaç önemli geçiş yolunu kapatan Özgürlük Konvoyu protestocularına yapılan finansmanı kesmeyi amaçlıyor.

Kanada hükümetinin yasal süreci atlamaya ve fonlara mahkeme emri olmadan el konulmasına nasıl izin vermeye istekli olduğuna atıfta bulundu. Başbakan Yardımcısı Chrystia Freeland Perşembe günü basına yaptığı açıklamada, Kanada hükümetinin banka hesaplarını dondurmaya, fonlara el koymaya ve Özgürlük Konvoyu protestolarıyla bağlantılı bireylerin finansal hizmetlerini iptal etmeye başladığını açıkladı.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.