Ethereum HaberleriAltcoin HaberleriHaberler

Kripto Balinasının, Dev Ethereum (ETH) Transferi Dikkat Çekti!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasası düzeltmeye devam ediyor. Bazı kripto para balinaları, piyasa toparlandığında kayıpları karşılamak için düşüşü satın alımlarla değerlendirdiler. Şuan için Kripto piyasası, çok fazla satın alma gücüne sahip olmasa da, Ethereum balinası tarafından Gemini borsasından anında özel bir cüzdana 100 milyon dolar transfer edildi.

Ethereum Balinasından, 100 Milyon Dolarlık Transfer!

Veri analiz platformu Whale Alert verilerine göre Gemini borsasından anonim bir cüzdana 100 milyon dolar değerinde Ethereum transferi gerçekleştirildi. Ethereum cüzdanı, daha önce elde ettiği değerinin %8’ini kaybettikten sonra cüzdanın değeri şimdi 92 milyon dolar seviyesinde bulunuyor. Cüzdan sürekli olarak para gönderiyor ve alıyordu, bu da bir projeye veya hatta bir borsaya bağlı olduğunu gösterebilir, ancak böyle bir bilgi doğrulanmadı.

Ethereum Fiyat Performansı

Piyasadaki en büyük kripto para birimi Bitcoin, haftalık %16 kayıpla işlem görürken, Ethereum aynı zaman diliminde sadece %12 kaybederek daha güvenilir bir piyasa performansı gösterdi.

Ethereum Fiyat Performansı
Ethereum Fiyat Performansı

Ethereum, yazının kaleme alındığı an 4.055 dolardan işlem görüyor ve Bitcoin’e karşı hafif bir büyüme gösteriyor. Birkaç kripto para uzmanı, Ethereum’un Bitcoin üzerindeki hakimiyetinin, kripto paranın piyasadaki hakimiyetinin %31’e ulaştığı 2017’deki “ICO döneminden” bu yana en yüksek değerlere ulaştığını belirtiyor.

Euro Pacific Capital’den Peter Schiff,  Ethereum‘un 2021’deki fiyat performansına dayanarak Bitcoin’e kıyasla daha üstün bir değer deposu olduğunu savunarak şunları söyledi:

“Bitcoin savunucuları, Bitcoin’in altından daha iyi bir değer deposu olduğunu iddia ediyor çünkü bu fiyat altının fiyatından daha fazla arttı. Bu mantıkla Ethereum, Bitcoin’den daha iyi bir değer deposudur. Bitcoin altın 2.0 ise, Ether Bitcoin 2.0’dır.”

Ethereum topluluğunun önde gelen üyeleri, Schiff ile hemfikir olduklarını ve argümanlarına güvendiklerini buldular.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.