Bitcoin Haberleri

Kripto destekçisi senatör ABD liderlerine seslendi: Bitcoin durdurulamaz!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto paraların ülkeler genelinde hangi yönleri ile karşılanacağı ve düzenleyicilerin kripto paralara yönelik ne tür düzenleme adımları atacağı merak edilirken, bu listenin başında ABD geliyor. ABD’de kripto paraların nasıl ele alınacağı büyük bir merakla beklenirken, ABD Wyoming Senatörü Cynthia Lummis’ten gelen açıklama kripto para toplulukları tarafından olumlu karşılandı. Lummis, Bitcoin’in (BTC) durdurulamayacağını dile getirerek, liderlerin artık en büyük kripto para birimini olumlu karşılamaları gerektiğini ifade etti.

“BITCOIN’IN VAR OLDUĞUNU BİLMEK RAHATLATICI”

Cynthia Lummis

Wyoming Senatörü Cynthia Lummis, Bitcoin’in enflasyon gibi mevcut finans sorunlarını çözme potansiyeli olduğunu ifade etti ve verdiği bir röportajda, “Bitcoin’in durdurulamayacağını” söyledi. Lummis, Bitcoin’in yatırımcılara artan ulusal borç ve enflasyon sonrasında doların devalüasyonuna karşı bir alternatif sunduğunu öne sürdü. Lummis, kendi memleketi Wyoming’de insanların aşevlerine gittiğini gördüğünü, insanların yükselen gıda ve akaryakıt fiyatlarından şikayetçi olduklarını, yine de enflasyonist durumlar karşısında Bitcoin’in var olduğunu bilmenin rahatlatıcı olduğunu ifade etti.

CYNTHIA LUMMIS VE KRİPTO PARA DESTEKLERİ

Cynthia Lummis, kripto paraların benimsenmesi için destek veren politikacılar arasında bulunuyor. Bu kapsamda Lummis, daha önce kripto para sektörüne düzenleyici çerçeve getirilmesi için kapsamlı bir kripto para düzenleme tasarısı da sunmuştu. Ayrıca Lummis, Bitcoin’in ekonomiye fayda sağlayabilecek nitelikleri konusunda ABD liderlerine eğitim verme girişimlerinde de bulunmuştu. Öte yandan Lummis, Bitcoin’i kısıtlamak isteyen liderlere seslenerek, onların karşısında yer alacağını da dile getirdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.