Haberler

Kripto kahini Poppe, “devasa ralli hazırlığında” dediği altcoin projesini paylaştı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasasında aylardır düşüş eğilimi görülmeye devam ediyor. Bitcoin (BTC) öncülüğünde piyasalarda Eylül ayı nispeten daha düşük oranlı düşüşlerle kapandı ve Ekim ayı itibariyle görülen yukarı yönlü ataklar da dengeli seyre geçti. Bir süredir yatay seyreden kripto paralara ilişkin, ünlü analist Michael van de Poppe’tan bir tahmin paylaşımı geldi. Analist, merkezi olmayan borsa (DEX) protokolünü yakından takip ettiğini söyleyerek, fiyat artışı beklediği altcoin projesini paylaştı.

ANALİSTE GÖRE BU VARLIK “DEVASA RALLİ” HAZIRLIĞINDA

Michael Van De Poppe

Kripto para piyasasında “kahin” olarak da tanınan Michael van de Poppe, DEX protokolünü yakından takip ettiğini söyledi ve analiste göre bu kapsamda işaret ettiği altcoin, yukarı yönlü bir ivme kazanacak. Yayınladığı yeni blog yazısında Poppe, Injective Protocol’ün (INJ) ana direnç noktasını birden çok kez test ettiğini ve bunun devasa bir ralli hazırlığı olduğunu iddia etti. Analiste göre mevcut grafik, INJ’in aşması gereken direnç bölgesini işaret ediyor. Analiste göre bu atak gerçekleşebilirse, bir sonraki fiyat hedefi de 3 dolar olacak. Poppe, INJ’nin bu konuda şansının yüksek olduğunu savunuyor.

ANALİST OLASI YÜKSELİŞİN DAYANAĞINI DA AÇIKLADI

INJ’nin şansının yüksek olduğunu iddia eden Poppe, bunun en büyük nedeninin, varlığın Mayıs ayından beri yatay hareket ediyor oluşu olduğunu belirtiyor. Bu nedenle de analiste göre mevcut teknik görünüm ve yatırımcı duyarlılığı dikkate alındığında INJ’nin ivme kazanması da kaçınılmaz bir sonuç olacak.

Coinnewstr yatırım tavsiyesi vermez. Haberde yer alan yorumlar ve açıklamalar, bahsi geçen kişilerin şahsi fikirleridir ve kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.