Bitcoin Haberleri

Kripto Kışı Sürüyor! Bitcoin Fonlarında Son 3 Ayın En Yüksek Çıkışı Oldu

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasasında belirsizlik devam ederken, CoinShares tarafından yayınlanan haftalık kripto para fon raporu dikkat çekti. En büyük kripto para birimi Bitcoin fiyatındaki konsolidasyon sürecinde yatırımcıların ne yönde hareket ettikleri bu rapordan takip edilebiliyor. CoinShares analistlerine göre kripto para yatırım ürünlerinde haftalık çıkışlar 23 milyon dolar seviyesine ulaştı. Bu rakam, son 12 haftanın en yüksek miktarı olmasının yanı sıra son 2 haftadır giriş serisini de bozmuş oldu.

Short BTC Ürünü Dikkat Çekiyor

Short Bitcoin

Geçen haftalarda kripto para fiyatlarının sert düşmesi sonucu dijital varlık fonlarındaki hisselere alış yönünde ilgi vardı. Ancak Bitcoin ve altcoin fiyatlarının bir süredir konsolide olması bu eğilimi tersine çevirmiş olabilir. CoinShares haftalık kripto para yatırım raporuna göre Short Bitcoin yatırım ürününe olan ilgi arttı. BTC fiyatının düşüşüne yönelik olan Short BTC ürünü haftalık 9.2 milyon dolar net giriş aldı.

Altcoin Fonlarında Çıkış Sürdü

CoinShares araştırma müdürü James Butterfill, dijital varlık yatırım fonlarındaki son durumu özetledi: “Bölgesel olarak, olumsuz duyarlılık, long yatırım ürünlerinden çıkışlar veya short ürünlere girişler görülen ABD, İsveç ve Kanada’ya odaklandı. Almanya ve İsviçre, yatırımcıların toplamda sadece long pozisyonlara ekleme yapması ya da kısa pozisyonlardan satış yapması nedeniyle öne çıktı.” Öte yandan ETH fonundan 6.1 milyon dolar çıkışın yanı sıra BNB, XRP ve MATIC fonlarından çıkışlar görüldü.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.