HaberlerBlockchain Haberleri

Kripto Mikser Aktivitesinde En Yüksek Seviyelere Ulaşıldı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto mikser aktivitesinde en yüksek seviyelere ulaşıldı. piyasaya girdikleri günden beri kripto para birimleri bazı ana konularda öne çıkan  konu haline geldi. Güvenlik, merkeziyetsizlik, aracılar aracılığıyla komisyonsuz transferler ve anonimlik. Merkezi borsalar bugün kripto para birimi işlemlerinin çoğunu yönetirken, bazı kullanıcılar teknolojinin anonimliğini ve eşler arası yönlerini tercih ediyor. Anonimliği önemli ölçüde artıran kripto karıştırıcılar artık ortaya çıkmaya başlıyor. Kripto analitik firması Chainanalysis’e göre bu mikserlerin kullanımı hızla genişliyor.

Screen Shot 2022 07 15 At 11.29.50

Ulusal Devletlerin ve Yasadışı İşlemlerin Kripto Mikser Etkinliği Üzerindeki Etkisi Büyük

Tanınmış blockchain veri analizi işletmelerinden biri olan Chainalysis, 2022’de kripto karıştırıcılarının kullanımının hem ulus devlet aktörlerinin hem de dolandırıcıların önemli hacim katkılarıyla tüm zamanların en yüksek seviyelerine ulaştığını iddia ediyor. Bu yükselişin önemini şu anda vurgulamakta fayda var. Öyle ki, dünya çapında kripto düzenleme araştırmalarında artan baskı döneminde yasadışı kullanım yaygın olarak ele alınmaktadır.

Bu anlamda  Chainalysis, en son çalışmasında gayrimeşru kripto para transferlerinin toplam kripto para işlemlerinin nispeten küçük bir bölümünü oluşturduğu yönündeki önceki konumunu korudu.

Chainalysis, kısıtlayıcı ülkelerden kaçmak ve finansal mahremiyetlerini korumak isteyen kullanıcıların mikser kullanımındaki artıştan sorumlu olduğunu iddia etti, ancak suç faaliyetlerindeki artışı inkar etmenin inkar edilemeyeceğini vurguladı.

Chainalysis, kripto para birimi mikser işlemlerinin anonimliğinin ve rahatlığının suçluları cezbettiğini iddia ediyor. Bununla birlikte, kripto karıştırıcılar yalnızca bir bileşen temelinde değerlendirilmemelidir.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.