HaberlerAltcoin Haberleri

Kripto Para Balinaları, Bu Kripto Paraları Alıp Satıyor!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Santiment verilerine göre kripto para balinaları bu kripto para birimlerini alıp ve satıyor.

Kripto veri şirketi Santiment’e göre kripto para balinaları aktif olarak 3 kripto para birimini biriktirirken, 2 kripto para birimini elden çıkarıyor. Santiment, balina hareketlerini izleyerek yükselişi ya da düşüş eğiliminde olan kripto para birimleri ile ilgili önemli ipuçları yakalanabileceğini ifade ediyor.

Kripto Para Balinaları Hangi Coin’leri Biriktiriyor?

Santiment’in açıklamalarına göre 1 milyon adet ile 10 milyon adet arasında Skale (SKL) tutan balina cüzdanlarının sayısı son 1 haftada gözle görülür bir artış gösterdi. SKL, geliştiricilerin Ethereum ile uyumlu merkezsiz zincirler oluşturmasını sağlamayı amaçlayan bir blok zinciri ağı olan Skale’nin kripto para birimi olarak tanımlanabilir.

Kripto Para Balinaları Hangi Coin'Leri Biriktiriyor?
Kripto Para Balinaları Hangi Coin’Leri Biriktiriyor?

Santiment’e göre balinalar ikinci olarak Maker (MKR) biriktiriyor. 100 ile 10.000 adet arasında MKR tutan balina adreslerinin sayısı Kasım ayının ikinci yarısında gözle görülür bir artış yaşadı. Maker, herhangi bir banka, hükümet veya üçüncü taraf olmadan ABD dolarına bire bir sabitlenen stablecoin olan DAI’yi destekleyen bir yönetim token’ı olarak karşımıza çıkıyor.

Santiment’in açıklamalarına göre son olarak balinalar Ocean Protocol’e (OCEAN) yatırım yapıyor. 1 milyon ile 10 milyon adet OCEAN bulunduran balina cüzdanlarının da Kasım ayının ikinci yarısından bu yana artışta olduğu ifade ediliyor.

Balinalar Hangi Kripto Paraları Satıyor?

Santiment, 1 milyon il 10 milyon Ren (REN) arasında varlık bulunduran balina adreslerinin sayısının geçtiğimiz hafta azaldığını belirtiyor. Ayrıca analitik firmasına göre, 1 milyon ile 10 milyon arasında The Graph (GRT) bulunduran balina cüzdanlarının sayısı da son iki haftadır düşüş eğiliminde bulunuyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.