Haberler

Kripto Para Borsası Zipmex, Para Çekme İşlemlerini Tekrardan Başlattı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto Para Borsası Zipmex, para çekme işlemlerini tekrardan başlattı.  Para çekme ve para yatırma işlemleri Zipmex tarafından bir kez daha kabul edilecek, ancak alım satım işlemleri bir sonraki duyuruya kadar askıya alınacak.

Kripto para borsası Zipmex tarafından, piyasa hareketliliği nedeniyle önceki gün para çekme işlemleri durduruldu. İşletme şimdi para çekme prosedürünü eski haline getirmek için çalışmaya başladığını ve hatta tüm olası çözümleri araştırdığını duyurdu.

Zipmex, Para Çekme İşlemlerini Aktifleştirdi

Kripto para dünyasında yaşanan iniş çıkışlar nedeniyle bazı borsalar kapandı. Diğerleri, para çekme işlemlerini durdurarak kaybı en aza indirmek için çaba sarf etti. Ek olarak, Zipmex kısa süre önce resmi Twitter hesabında para çekme işlemlerinin askıya alındığını duyurdu.

Gerekçesi şu şekildeydi:

Değişken piyasa koşulları da dahil olmak üzere kontrolümüz dışındaki koşulların bir kombinasyonu ve kilit iş ortaklarımızın bunun sonucunda ortaya çıkan finansal zorluklar nedeniyle, platformumuzun bütünlüğünü korumak için, bir sonraki duyuruya kadar para çekme işlemlerini duraklatacağız,

İşletme bu açıklamayı yaptı ve ardından para çekme işlemlerini pasif hale getiren işletmeler grubuna katıldı. Ancak şirketin resmi Twitter hesabı bugün bir açıklama daha yaptı.

2 10

Açıklamalarda şu şekilde;

21 Temmuz 2022 saat 18:00’de (GMT+7) para çekme ve para yatırma işlemlerini yeniden etkinleştireceğiz. Ticaret işlemleri bir sonraki duyuruya kadar devre dışı olacak.

Bugün Türkiye saatiyle 22.00’de firma para çekme işlemlerini yeniden etkinleştirecek; bununla birlikte, ticari işlemler bir sonraki duyuruya kadar askıya alınacak. şirket,  açıklamalarına şunları ekledi:

Dağıtım ortaklarımıza yatırılan fonlarımızın ve varlıklarımızın çoğunu geri aldı. Ayrıca kalan ödenmemiş varlıklar için durumu çözmek için aktif olarak çalışıyoruz. Operasyonlarımız üzerinde de maddi bir olumsuz etki kesinlikle olmadı

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.