HaberlerAltcoin HaberleriKripto Para Birimleri

Kripto Para Devi Grayscale, Ayı Piyasasının Biteceği Tarihi Duyurdu!

Bugünlerde piyasa yeniden canlanıyor ama sevinmek için çok erken olabilir.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para devi Grayscale, ayı piyasasının biteceği tarihi duyurdu. Bugünlerde piyasa yeniden canlanıyor ama sevinmek için çok erken olabilir. Bitcoin için 24.000 dolara ulaşıldı. En büyük kripto para şirketlerinden biri, ayı piyasalarının ne zaman sona ereceğine dair bazı tahminleri içeren bir rapor yayınladı.  2022 ve 2023’te kripto para yatırımcıları nelerle karşılaşacak? İşte detaylar.

Kripto’da Ayı Piyasası Başlıyor

Kripto para varlık yönetimi devi Grayscale’deki araştırmacılara göre, ayı piyasalarının devamı aslında Haziran 2022’de başladı ve 2023’e kadar sürebilir. Grayscale araştırmacıları Matt Maximo ve Michael Zhao tarafından yakın zamanda yapılan bir analize göre, bitcoin’deki ayı piyasası, kripto para biriminin gerçekleşen fiyatının piyasa fiyatının altına düştüğü 13 Haziran’da başladı.

Piyasa döngülerinin doğal düzeninde, bazıları piyasa döngüsündeki bu noktaların satın almak için en iyi fırsatlardan bazılarını sunabileceğine inanıyor. Aşağıdaki tablo, Gerçekleşen Fiyat < Bitcoin Piyasa Fiyatı bölgeleri sırasında Bitcoin’in ortalama fiyatını göstermektedir. Bu bölgeye yalnızca 21 gün kala, önceki döngülere kıyasla ~250 günlük daha yüksek değerli satın alma fırsatları görebiliriz.

Kripto Paralar Ne Zaman Yukselecek

Kripto Paralar Ne Zaman Yükselişe Geçecek?

Bitcoin’in gerçekleşen piyasa değeri tüm BTC’lerin şu anda işlem gördükleri fiyattan değil, satın alındıkları fiyattan değeri, gerçek fiyatı belirlemek için mevcut BTC arzına bölünüyor. Bu bilgi, kripto para birimleri için piyasa döngülerini belirlemede inanılmaz derecede faydalı oldu. Dolayısıyla Bitcoin fiyatının ara artışlar yaşaması mümkün ancak belirgin bir trend değişimini tartışmak zor görünüyor. Dün ve bugünden gelen cesaret verici açıklamaların ardından BTC, 26.000 – 27.500 dolar hedef aralığına yaklaşıyor. Bugün en büyük kripto para birimi 24.100 doları aştı ve bu fiyatlarda hala güçlü.

Bitcoin’in rekor seviyesinden bu yana geçen süre 7.5 aydır. Analistler, yatay veya aşağı yönlü fiyat hareketlerinin en az 5-6 ay daha süreceğini tahmin ediyor. ABD tarihi enflasyon seviyeleri yaşıyor ve Avrupa bölgesi daha tarihi faiz artışlarına hazırlanıyor. Ara yükselişler sırasında yatırımcıların FOMO (yükselmeyi kaçırma hissi) sonucu aldığı aksiyonlardan zararlar oluşabilir.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.