HaberlerAltcoin HaberleriBitcoin Haberleri

Kripto Para Dünyasında Bu Hafta Yankı Bulan Önemli Gelişmeler!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

 Kripto para dünyasında bu hafta yankı bulan önemli gelişmeler…

Shiba Inu, DOGE’yi Geride Bıraktı!

“Dogecoin katili” Shiba Inu, geride bıraktığımız hafta %152 gibi önemli bir fiyat artışı yaşayarak 27 Ekim Çarşamba günü rahibi Dogecoin’i piyasa değeriyle geçerek ilk 10 kripto para birimi arasında 9. sıraya yerleşti. Popüler mem kripto para birimi Dogecoin şu anda piyasa değeriyle 10. sırada yer alırken, Shiba Inu 9. sıradaki yerini koruyor. Shiba Inu bir haftada %152.4’lük bir artış yaşarken, Dogecoin ise %10.2’lik bir artış yaşadı.

Facebook’un Metaverse Planları

Sosyal medya devi Facebook‘un kurucusu ve CEO’su Mark Zuckerberg, Perşembe günü yaptığı açıklamada şirket adının Meta olarak değiştirileceğini duyurdu.  Teknoloji devinin isim değişikliğine ilişkin duyurusunun ardından metaverse tokenleri uçuşa geçti. .

Mastercard’tan Bitcoin Adımı

Ödeme devi Mastercard, müşterilerinin operasyonlarına kripto paraları entegre etmesine izin vermeye hazırlanıyor. Şirketin yapmış olduğu açıklamaya göre, dijital varlık platformu Bakkt ile yapılan iş birliği kapsamında müşterilere kripto para satın alma, satma ve saklama olanağı sunacak. Mastercard‘ın bu adımı dünya genelinde kripto paraların benimsenmesini arttırması bekleniyor.

El Salvador “Bitcoin” Alımına Devam Ediyor

Geride bıraktığımız hafta Bitcoin fiyatının 60.000 doların altına düşmesiyle El Salvador Başkanı Nayib Bukele 420 BTC daha aldı. Bukele, attığı bir tweet ile hükümetin “dipten Bitcoin  almaya”karar verdiğini belirtti. Son alım ile birlikte El Salvador Hazinesinin şu anda 1.120 BTC’ye sahip durumda.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.