Bitcoin HaberleriHaberler

Kripto Para Lideri Bitcoin Yükseliş Dönemine Hazır!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para lideri bitcoin yükseliş dönemine hazır! BTC, son 24 saatte %6’dan fazla artarak 66.500 dolarla üç haftanın en yüksek seviyesine ulaştı.

Önde gelen kripto para birimi Bitcoin, yükseliş modeli izleyerek ATH geliştirmeye çalışmaya devam ediyor. Bitcoin boğa piyasası flamalarını kıran BTC, son 24 saatte %6’dan fazla artarak son üç haftanın en yüksek seviyesi olan 66.500$’a ulaştı.

Kripto Para Lideri Bitcoin Yükseliş Dönemine Hazır

Kripto para piyasasının amiral gemisi bitcoini, boğa piyasası flamalarına benzeyen iki farklı trend çizgisinin entegrasyonundan ortaya çıkmıştır. Yükseliş flaması, güçlü bir varlık artışından sonra üçgen fiyat aralığının konsolidasyon aşamasında ortaya çıkan bir yükseliş devam modelidir.

Genellikle uzunluğu bayrak direğinin boyutuna eşit olan ve menzil dışında olan bir kar hedefi ile biter. Bull Penant’ın faaliyet gösterdiği doğrulandığında, Bitcoin neredeyse tüm koşulları karşıladı.

Bu nedenle, yükselmeye devam etme olasılığını artırıyor ve kar hedefi, aşağıdaki şekilde gösterildiği gibi 12.300 USD’nin üzerindeki bayrak direği kadar yüksek.

Bayrak direği yüksekliğini 63.300 dolara yükselten atılımdan sonra, yükseliş ayarı BTC fiyatını 75.000 dolar olarak belirledi.

Balina Etkinliği Artıyor

Balinalar BTC biriktirme çılgınlığına devam ediyor. Bitcoin’in yükseliş eğilimi, 10.000 BTC ile 100.000 BTC arasındaki cüzdanların dağıtım/birikim faaliyetlerini takip edebilen zincir üstü bir gösterge olan Santiment tarafından onaylandı. Bu gösterge, Bitcoin balinalarının satın alma çılgınlığını hızlandırdığını vurguluyor. Özellikle balina, son beş günde 43.000 BTC ve son 25 günde yaklaşık 92.000 BTC biriktirdi.

60.000 ABD Doları ila 67.000 ABD Doları arasında değişen vahşi balinalar tarafından yönetilen satın alma, geleceğe hazır olduğunu vurgulamaktadır. Bitcoin’in günlük kapanış fiyatının önceki rekor seviyesini aşması bekleniyor.

Ek olarak, zincir içi analist Willy Woo, Bitcoin’in son haftalarda borsalardan soğuk cüzdanlara geçtiğine dikkat çekti. Aynı zamanda, ABD dolarına bağlı istikrarlı bir para birimi olan USDC mevduatları, aynı dönemde artarak sınıflandırılmış satın alma modelini vurguladı.

Willy Woo, piyasayı değerlendirerek şu açıklamayı yaptı:

Bu sağlıklı bir konsolidasyon dönemidir. Bununla birlikte, BTC’nin bir sonraki fiyat hareketinin yakında görüleceğini gösteren büyük miktarda balina aktivitesi tespit edildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.