Haberler

Kripto Para Piyasalarında Son Durum!

Kral kripto para birimi hala kırılma noktasının altında. Yazma sırasında, bitcoin fiyatı 23.000 dolar'dı.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasalarında son durum. Kral kripto para birimi hala kırılma noktasının altında. Yazma sırasında, bitcoin fiyatı 23.000 dolar’dı. Geçen ay Tesla’nın Bitcoin satışlarından etkilenen ve kalıcı olarak 24.200 dolar direncinin üzerinde kalamayan BTC için zor zamanlar hala devam ediyor. Piyasalar çok kritik bir haftaya giriyor. Peki, yatırımcılar ne bekleyiyor?

Bitcoin (BTC)

Yazma sırasında, Bitcoin 23.015 dolar’dan işlem görüyordu. Piyasa değeri geçen hafta %3 düştü ve 15 milyar dolar değerinde işlem yapıldı. Çarşamba günü açıklanacak ABD enflasyon rakamlarına kadar fiyatın 22.300 dolar ile 23.500 dolar arasında dalgalanması muhtemel görünüyor. FED’in eylem seçenekleri, son derece güçlü tarım dışı istihdam rakamlarıyla arttı. Temmuz enflasyonunun eşit derecede yüksek olması durumunda, piyasalar Eylül toplantısı için 100 baz puanlık bir artış fiyatlayacak.

Kripto Paralar Son Durum

Bir sonraki enflasyon istatistikleri, bir haftalık yoğun kripto para birimi oynaklığına yol açabilir. Enflasyon düşmeye başladığında, Bitcoin ve diğer kripto para birimleri hızlı bir toparlanma dönemi yaşayabilir.

Kripto Paralar

En büyük altcoin Ethereum, 1.650 doların üzerinde alıcı bulmaya devam ediyor. ETH 10.9 milyar dolardan işlem görüyor ve haftalık bazda %1 kaybediyor. En iyi 5 kripto para birimi arasında en iyi performansı BNB gördü.
BNB, alıcıları yaklaşık 311 dolardan bulduktan sonra haftalık %5,64 yükseldi. İlk 10 arasında en düşük performans gösteren altcoin olan Solana (SOL) %10 kayıp gördü. Solana fiyatı 40 doların altında ve 38 dolarlık destek seviyesini yakından takip etmek önemli.

Haftanın öne çıkan olayı FLOW oldu. En değerli 30 kripto para arasında yer alan FLOW, haftalık %40 artışla ün kazandı. Bu alternatif madeni para, Meta tarafından yayınlanan NFT entegrasyonu haberlerinde belirli bir konuma sahip. Belirli Instagram kullanıcıları yakında NFT koleksiyonlarını sergilemek için platformdaki Flow ağına erişebilecek.

24 saatlik toplam hacim 43 milyar dolar ve tüm kripto para birimlerinin piyasa değeri 1.088 trilyon dolar. Ethereum’un pazar payı, Bitcoin’in %40,4’üne kıyasla %18,9’dur, ancak yakında gerçekleşecek olan Ethereum birleşmesi ETH’nin pazar payını artırabilir.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.