Bitcoin Haberleri

Kripto para piyasası Ekim ayına nasıl giriş yaptı, Bitcoin ve altcoinler yeni güne nasıl başladı?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasasında inişli çıkışlı süreç devam ediyor. Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) bu süreçte çift yönlü dalgalanırken piyasa genelinde altcoinler de genel olarak onu takip ediyor. Geride bırakmaya hazırlandığımız haftada piyasalar yine nispeten kötü bir süreç geçirdi ancak buna rağmen kriptoların bu haftayı olumlu verilerle kapatmaya hazırlandığı görülüyor. Özellikle de bazı altcoinlerin çift haneli kazançlar elde etmiş olması dikkat çekerken, gidişatın yeni ayda nasıl ilerleyeceği de merak ediliyor. Kripto para piyasası Ekim ayına nasıl başladı?

BITCOIN YENİ AYA NASIL BAŞLADI?

Bitcoin Yeni Aya Nasil Basladi

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), son 24 saatlik süreçte gelen yüzde 0,26’lık hafif değer kaybı ile 19 bin 400 dolar seviyesinde dengede kaldı. Son yükselişleriyle birlikte nefes alan Bitcoin, son 7 günlük süreçte ise yüzde 1,33 oranda yükseldi ve 371,9 milyar dolarlık piyasa değerine ulaştı. Ancak Bitcoin, Kasım 2021’de gördüğü, tüm zamanların en yüksek fiyat seviyesi olan 69 bin dolar seviyesinden yüzde 71,78 uzakta fiyatlanmaya devam ediyor.

ALTCOINLERDE SON DURUM

Bitcoin’in yanı sıra en büyük altcoin olan Ethereum (ETH) ise yazım sırasında, son 24 saatte tıpkı Bitcoin’de olduğu gibi hafif bir düşüşle, yüzde 0,08 değer kaybederek 1.328 dolar seviyesinde dengelendi. Bir diğer yandan CoinMarketCap verilerine göre son 24 saatte elde ettiği yükselişle yatırımcısına en çok kazandıran altcoinler arasında ilk sırada %5,54 oranda değer artışıyla 1,36 dolarda işlem gören Toncoin (TON) yer alıyor.

Coinnewstr yatırım tavsiyesi vermez. Haberin içeriği tamamen bilgilendirme amaçlıdır, kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.