HaberlerAltcoin HaberleriKripto Para Birimleri

Kripto Para Piyasasına Güncel Bakış: Bitcoin ve Altcoin’lerde Son Durum!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasasına güncel bakış: Bitcoin ve Altcoin’lerde son durum. En popüler kripto para Bitcoin (BTC), dün akşam görülen değer artışları ile 24.500 dolar seviyelerini kısa bir süreliğine aştıktan sonra en son fiyat hareketleriyle 23.750 dolardan işlem görmeye başladı. Öte yandan Ethereum (ETH), en son fiyat değişikliklerinden sonra 1.695 dolara kadar düştü. Öte yandan, son 24 saat içinde kripto para birimlerinin toplam piyasa değeri yüzde 0,7 artarak 1,14 trilyon dolara yükseldi. Coinglass verilerine göre, kripto para piyasasında yaklaşık 160 milyon dolarlık kısa ve uzun pozisyonlar son gün tasfiye edildi.

Bitcoin (BTC), Haftanın Son Gününe Düşüş ile Başladı

Bitcoin Btc Coin Turk Com 27

En son fiyat dalgalanmaları ile haftanın son gününe ufak değer kayıplarıyla başlayan en popüler kripto para Bitcoin (BTC), 23.750 dolardan işlem görmeye başladı. Öte yandan, Ethereum (ETH) güne düşük değer kayıplarıyla başladı ve 1.700 dolar fiyat seviyelerinin altına düştü. Bununla birlikte, önceki 24 saatte, kripto para birimlerinin tüm piyasa değeri %0,7 artarak 1,14 trilyon dolara yükseldi. Ek olarak, Coinglass’ın en son verilerine göre, kripto para piyasası geçtiğimiz gün toplamda yaklaşık 160 milyon dolarlık kısa ve uzun bahislerin tasfiyesini gördü.

Kripto Para Piyasasındaki Son Gelişmeler

Binance Coin (BNB) 293 dolar, XRP 0,38 dolar, Cardano (ADA) 0,53 dolar, Solana (SOL) 44 dolar, Polkadot (DOT) 8,26 dolar ve Polygon (MATIC) en son fiyat hareketlerine göre, 0,96 dolardan başlayarak işlem gördü. Ek olarak, Filecoin (FIL), Gala (GALA) ve Arweave (AR), en yüksek piyasa değerine sahip ilk 100 kripto para birimi veya son 24 saat içinde en yüksek oran artışına sahip kripto para birimleri arasında yer aldı.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.