HaberlerAltcoin HaberleriKripto Para Birimleri

Kripto Para Piyasasına Güncel Bakış: Günün Öne Çıkan Kripto Para Birimleri!

Yeni hafta başlarken, kripto para piyasası düşüş gördü ve Bitcoin 23.360 dolara düştü.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasasına güncel bakış: günün öne çıkan kripto para birimleri. Yeni hafta başlarken, kripto para piyasası düşüş gördü ve Bitcoin 23.360 dolara düştü. Kripto para piyasasındaki altcoinlerin çoğu bir kez daha geriledi ve aşağı yönlü fiyat hareketlerini hızlandırdı. ETH (Ethereum), son düşüşün ardından 1.690 dolardan işlem görmeye başladı. Kripto para piyasası şu anda toplamda sadece 1,13 trilyon dolar değerinde. Öte yandan Coinglass’ın verilerine göre kripto para piyasasındaki kısa ve uzun pozisyonlar önceki gün boyunca ortalama 133 milyon dolar likiditeye uğradı.

Kripto Para Piyasasında Düşüş

Bitcoin Btc Coin Turk Com

Bir önceki hafta yükseliş trendinde olan en popüler kripto para Bitcoin (BTC), yeniden düşüşle başladı ve gün tam olarak geldiğinde 23.360 dolara düştü. Son 24 saat içinde piyasadaki kripto para birimlerinin çoğu aşağı yönlü fiyat hareketlerini artırdı. Son düşüşüyle ​​birlikte, Ethereum (ETH) 1.690 dolardan işlem görmeye başladı. Bir bütün olarak kripto para birimi piyasa değeri şu anda 1.13 trilyon dolar. Ayrıca Coinglass verilerine göre kripto para piyasasındaki kısa ve uzun pozisyonlar önceki gün boyunca ortalama 133 milyon dolara likide edildi.

Bugünün Öne Çıkan Kripto Para Birimler

Top Gainers Coins Coin Turk Com

En yüksek piyasa değerine sahip ilk 100 kripto para arasında yer alan Filecoin (FIL), BitTorrent (BTT), Polkadot (DOT), Arweave (AR) ve Kusama (KSM) yeni haftaya düşüş trendine rağmen yükselişle başladı. kripto para piyasası.
Kripto para birimleri en hızlı değer artışı kaybeden oranını gördü. Öte yandan CoinMarketCap verilerine göre son 24 saatte en yüksek piyasa değerine sahip ilk 100 kripto para arasında Bitcoin Gold (BTG), Ethereum Classic (ETC), Gala (GALA), Lido DAO (LDO), ve Uniswap (UNI). Orantılı değer kayıpları gören kripto para birimlerinden biri de bu oldu.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.