HaberlerAltcoin HaberleriBitcoin Haberleri

Kripto Para Piyasasında Bu Hafta Takip Edilmesi Gereken Önemli Gelişmeler!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Lider kripto para birimi Bitcoin bir kez daha 42 bin doların üzerinde büyük bir yükseliş kaydederken, bu hafta Amerika Birleşik Devletleri’nde yapılacak toplantıların fiyatın yörüngesi üzerinde büyük etkisi olabilir. Bu hafta yayınlanan stablecoin’lere ilişkin rapora ek olarak, kripto para riskleri ve kripto yasalarını incelemek için ayrı bir toplantı düzenlenecek.

Bitcoin, ABD Merkez Bankası’nın (Fed) yaklaşık iki hafta önce faiz oranlarını değiştirmediğini açıklamasının ardından kısa süreli bir yükseliş hareketine rağmen yeniden geri çekilmişti. BTC, bu hafta sonu önemli bir yükseliş hareketine yeniden başladı ve Pazar gecesi itibariyle 42.700 doların üzerine yükseldi.

Bitcoin’in mevcut yörüngesini sürdürüp sürdüremeyeceğini merakla beklenirken, bu hafta Amerika Birleşik Devletleri’nde kripto paralarla ilgili toplantılar yapılacak.

Stablecoin Raporu

Temsilciler Meclisi Komisyonu haftanın ilk kritik toplantısını yarın saat 18:00’de yapacak. Başkanın Finansal Piyasalar Çalışma Grubu, toplantıda Dijital Varlıklar ve Finansın Geleceği başlıklı stablecoinler hakkında bir çalışma yayınlayacak. Stablecoin’ler, Amerika Birleşik Devletleri’nde uzun zamandır bir tartışma konusu ve hükümet bu tür kripto paraları ciddi şekilde düzenlemek istiyor.

Enflasyon Oranı Açıklanacak

ABD’de TÜFE Perşembe günü açıklanacak. Uzmanlar, aylık yüzde 0,5 ve yıllık yüzde 7,3 artış öngörüyor. Enflasyon oranları TSİ 16.30’da duyurulacak.

Disney’in Mali Bilançosu Bekleniyor

Ünlü eğlence devi Disney‘in kazanç raporu da aynı gün açıklanacak. Bu raporun duyurulacağı toplantıda şirket yöneticileri de metaverse adımlarına ilişkin açıklamalarda bulunabilirler.

Bloomberg Önemli Bir Toplantıya Ev Sahipliği Yapıyor…

Bloomberg Power Players Summit ise Cuma günü finans kuruluşu Bloomberg tarafından yapılacak. TSİ 00.50’de “NFT’ler: Spor hatırları” başlıklı bir panel ve ardından  “Kripto Para Birimleri: İş ve Sporun Kesişimi”adlı bir panel gerçekleşecek.

Kripto Para Piyasasında Bu Hafta Takip Edilmesi Gereken Önemli Gelişmeler!
Kripto Para Piyasasında Bu Hafta Takip Edilmesi Gereken Önemli Gelişmeler!

Dijital Varlıkları Araştırmak: Riskler, Regülasyon ve İnovasyon Toplantısı

Başka bir önemli toplantı Çarşamba günü 18:00 CET’de gerçekleşecek. Emtia Vadeli İşlemler Ticaret Komisyonu (CFTC) başkanı Rostin Behnam ve FTX CEO’su Sam Bankman-Fried, “Dijital Varlıkları Araştırmak: Riskler, Regülasyon ve İnovasyon Toplantısı” başlıklı toplantıya katılacaklar. Kurumu adına, Benham’ın kripto para yasalarında daha fazla yetki istemesi bekleniyor. Genç CEO Bankman-Fried, Aralık ayı başlarında birçok önemli CEO ve yöneticinin katıldığı Kongre konferansında da hazır bulundu ve kripto para birimleri ile ilgili soruları yanıtladı.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.