Editörden SeçmelerKripto Rehber

Kripto Para Piyasasında Neden Kaybedilir? Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para yatırımcıları neden para kaybetmeye devam ediyor? Para kaybetmemek için uzmanların uyarılarını da baz aldığımız rehberimiz aşağıdaki gibidir.

Kripto Para Piyasasında Açgözlülük ve Durduramamak!

Korku Ve Açgözlülük Endeksi!Korku ve Açgözlülük Endeksi!

Kripto para piyasasında bir süredir bulunduysanız buradan kazançlarınız ve kayıplarınız vardır. Biliyor musun, cüzdanındaki paranın büyümesini izlemek çok keyifli. Ama bazen, sonsuza kadar yükseliş trendinde olacakmışız gibi davranarak, buna çok bağımlı hale geliriz. Bunun yerine, düşüşe inanmak istemiyoruz, ama umuda tutunmaya devam ediyoruz. Kısacası, burada yapılan en büyük hatalardan biri, bir ticaretten nereden çıkılacağını bilmemektir. Aşağı ve yukarı yönler için bir planımız olmalı ve ticaretten nereden çıkacağımızı bilmeliyiz. Yapmasak bile, son dakika kararlarında hata yapma olasılığını artırıyoruz. Bu da bize para kaybettiren en önemli faktörlerden biri haline geliyor.

Stop Kullanmayacak Kadar Cesur Musunuz?

Yatırımcılar olarak gözümüzü piyasadan alamıyoruz. Ancak herkes gibi uyumamız gerektiğinde, rahat uykuya dalmak için durağı kullanmak çok önemlidir. Çünkü biz uyuya kalabiliriz ama piyasa uyuyamaz devam eder. Şimdiye kadar deneyimlemediyseniz, bir sabah uyanıp elinizdeki paranın çoğunun gittiğini görmenin pek hoş olmadığını söyleyebiliriz. Bu nedenle sadece satın alma işlemleri için değil, satış işlemleri için de kullanıldığını söyleyebiliriz.

Images?Q=Tbn:and9Gcsktdtkgf Criae Hvtkx1Vwetzn2Kh6Qf52Q&Amp;Usqp=Cau

Kripto Para Yatırım Tavsiyesi Almanın Riskleri!

İnternette gezinirken birçok forumda ve bir çok youtube kanalında kripto paralar hakkında tavsiye veren kişiler görebilirsiniz. Hukuki yönünü bir kenara bıraksak bile dinlemenin yanlış olduğunu söyleyebiliriz. Yatırım tavsiyesi kişilerin yatırım portföyüne, finansal durumuna, ne kadar süreyle ve hangi koşullarda elde tutmak istediklerine göre değişiklik gösterebilir. Bu nedenle yatırım tavsiyesi kişiye özeldir. Bu kişiden kişiye değişir. Yatırım tavsiyeleri yüzünden para kaybeden birçok insan var. Bu nedenle, fikir aramak için etrafa göz atsanız bile, yatırım kararlarını riski size ait olmak üzere vermelisiniz.

Teknik Analiz Öğrenmemek!

Kripto para birimleri ve birçok yatırım aracı, çok net olmasa da teknik analizler yoluyla yön tespit edilebilecek alanlardır. Bazen nasıl hissettiğimize göre hareket eder ve kripto para birimleri ile resmi olarak duygusal bir bağ kurarız. Bu doğru bir hareket değil. Duygusuz düşünmek ve teknik açıdan incelemek bizim yararımızadır. Bu nedenle birçok analist ve yatırım uzmanı, işlem yapmadan önce teknik analiz becerilerinizi geliştirmenizi önerir. Muhtemelen bu hem bakış açımızı değiştiriyor hem de para kaybetmemizi engelliyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.