Metaverse HaberleriAltcoin HaberleriHaberler

Kripto Para Piyasasında Yer Alan En İyi Metaverse Coinler

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Son aylarda adını sıkça duyduğumuz Metaverse, Facebook’un adını ve stratejisini değiştirmesinin ardından kripto para yatırımcılarının radarına girdi. Bu yazımızda sizlere en iyi metaverse coinlerini listeledik…

En iyi Metaverse Coinler

Illuvium (ILV)

Illuvium, Ethereum blok zinciri üzerine inşa edilmiş bir açık dünya fantezi savaş oyunudur. Oyun içerisinde kullaıcıların görevleri tamamlamak ve oyunda bulunan yaratıkları yakalamak için yolculuğa çıkabilecekleri geniş haritalara bulunuyor. Yerel kripto para birimi ILV yazımızın yazıldığı sırada 597 dolardan işlem görüyor.

Decentral Games (Old) (DG)

En iyi metaverse Coin‘leri listemizin ikinci sırasında Decentral Games yer alıyor. Decentral Games, çeşitli yeni nesil popüler kumarhane oyunlarını içeriyor. Yerel kripto para birimi olan DG token’ın fiyatı ise 308 dolardır.

Axie Infinity (AXS)

En popüler metaverse coin’leri arasında yer alan bir başka proje de Axie Infinity projesidir. Vietnam merkezli stüdyo Sky Mavis tarafından geliştirilen NFT tabanlı bir koleksiyon oyu olan Axie Infinity yerel kripto para birimi .AXS’tir. Yazınnın kaleme alındığı sırada AXS fiyatı da 54 dolardır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Metaverse’in Gerçekleştirmek İstediği Projeler 

RMRK (RMRK)

RMRK, yaratıcıların, NFT oluştururken keyfi bir karmaşıklık sistemi yaratmalarına olanak tanıyan bir NFT lego setidir. Yazının kaleme alındığı sırada RMRK 16.22 dolardan alım satım işlemi görüyor.

Vulcan Forged (PYR)

Piyasanın en hızlı büyüyen dApp platformlarından olan Vulcan Forged, kullanıcıların sadece oynadıkları için ödüller kazanmalarını sağlayan çeşitli oynanabilir oyunlar içerir. Yerel kripto para birimi PYR’nin fiyatı ise 10.32 dolardır.

LUKSO (LYXe)

Fiziksel ve dijital ürünler için araçlar sağlayan Blockchain platformu LUKSO yerel kripto para birimi LYXe’dir. Yazının hazırlandığı sorada LYXe fiyatı 16.54 dolardan işlem görüyor.

My Neighbor Alice (ALICE)

Blockchain tabanlı bir çiftlik ve inşaatçı oyunu olan My Neighbor Alice’in yerel token’ı ALICE’dir. ALICE fiyatı yazının hazırlandığı sırada 7,08 dolardan işlem görmektedir.

Ethernity Chain (ERN)

Dünyanın ilk kimliği doğrulanmış ve lisanslı NFT platformu olan Ethernity Chain’in yerel tokenı ERN’dir. ERN, yazının hazırlandığı sırada 5,13 dolardan işlem görmektedir,

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.