Haberler

Kripto Para Şirketi Hodlnaut, Para Çekme İşlemlerini Askıya Aldı!

 kripto para birimi girişimi olan Hodlnaut, mevcut piyasada ayakta kalabilmek için para çekme işlemlerini durdurdu.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para şirketi Hodlnaut, para çekme işlemlerini askıya aldı.  kripto para birimi girişimi olan Hodlnaut, mevcut piyasada ayakta kalabilmek için para çekme işlemlerini durdurdu.

Kripto para piyasalarındaki düşüş nedeniyle kripto işletmeleri iflasın eşiğine gelebiliyor. Three Arrows Capital, sektördeki birçok iflas bayrağından ilkini yükselten ilk şirket oldu. Kripto para kredisi şirketi Hodlnaut, piyasa koşullarına ayak uydurmak için para çekme işlemlerini durdurmanın bir yolunu da keşfetti.

Images?Q=Tbn:and9Gctrwf4Gk82Ibuldqjr S3Cwawcqqpkgaedte6Kp9 B7B9T2Ewykfvm6Ob5Npx5Shb9 Qtc&Amp;Usqp=Cau

Hodlnaut Finansal Koruma Odaklı

Sözde bir likidite sorunu, bir kripto kredi platformu olan Hodlnaut’un para çekme işlemlerini kısıtlamasına neden oldu. Şirket, son piyasa koşullarına işaret ederek kararı haklı çıkardı ve “likiditemizi dengelemeye ve varlıkları korumaya odaklanması gerektiğini” söyledi.

Hodlnaut’un internet sitesinde yayınlanan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Tüm kullanıcılara, para çekme, takas ve para yatırma işlemlerini durduracağımızı bildirmekten üzüntü duyuyoruz. Son piyasa koşulları nedeniyle bu zor karara ulaştık.

Bunun hayal kırıklığı yaratan bir haber olduğunu ve üzerinizdeki etkisini anlıyoruz. Kullanıcılarımızın uzun vadeli çıkarlarını korumanın en iyi yolunu bulmaya çalışırken, likiditemizi istikrara kavuşturmaya ve varlıkları korumaya odaklanmamız için bu zor kararın alındığına dair sizi temin etmek isteriz. Bunun neden olduğu rahatsızlıktan dolayı içtenlikle özür dileriz.

Ayrıca kullanıcılarımıza, yukarıdaki sebeplerin bir sonucu olarak, MAS ile lisans başvurumuzu geri çektiğimizi bildirmek isteriz. Bu nedenle Hodlnaut, artık düzenlenmiş DPT hizmetleri, yani takas özelliğimiz sağlamamaktadır.

Güncellemeleri ve ayrıntıları mümkün olan en kısa sürede sağlamayı umduğumuz kurtarma planı üzerinde aktif olarak çalışıyoruz. Damodara Ong LLC ile amaçlanan uygulama planımızın fizibilitesi ve zaman çizelgeleri hakkında görüşüyoruz ve kurtarma planımızı kullanıcılarımızın çıkarlarını göz önünde bulundurarak stratejiler oluşturuyoruz.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.