HaberlerEkonomi

Kripto Para Yatırım Stratejilerini Paylaştı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 
Kripto Para Yatırım Stratejilerini Paylaştı
Kripto Para Yatırım Stratejilerini Paylaştı

Kripto Para Yatırım Stratejilerini Paylaştı. Real Vision CEO’su ve kıdemli ekonomist Raoul Pal, düşüş eğiliminde olan kripto para birimi meraklılarıyla kripto para yatırım stratejisini paylaştı. Raoul Pal, 828.300 Twitter hayranına herhangi bir kripto varlığı satarak kar etmediğini, ancak varlıklarını artırdığını söyledi. Real Vision CEO’su ve kıdemli ekonomist Raoul Pal, düşüş eğiliminde olan kripto para birimi meraklılarıyla kripto para yatırım stratejisini paylaştı. Raoul Pal, 828.300 Twitter hayranına herhangi bir kripto varlığı satarak kar etmediğini, ancak varlıklarını artırdığını söyledi.

Kripto para yatırım stratejisi

Tanınmış yatırım gurusu, uzun vadeli beklentileri olacak Index Age Asset Management adlı bir kripto yatırım fonu kurduğunu da belirtti. Raoul Pal dedi ki:

İnsanlar herhangi bir kâr alıp almadığımı sordular; ve cevap hayır. Nakit param olduğunda bahsime eklemeye devam ediyorum. Dijital varlıklar arasında geçiş yaptım ve ayrıca yıllarca ticarette kalmak için bir kripto para koruma fonu kurdum.

Real Vision CEO’su Raoul Pal, kripto varlıkların kayda değer bir değer kazanması durumunda kişisel harcamalarını karşılamak için kar elde edebileceğini belirtti. Aksi takdirde Pal satmayacağını söyledi. arkadaş: Alan daha karmaşık ve zorlaştıkça bu fonu temel pozisyonum için ayıracağım. Ama bazı yaşam giderlerini yatırımlarımdan uzak tutacağım.  Ödemem gereken büyük bir ev uzantısı var! Neyse ki gelirimden bunun için ödeme yapabilirim. Yatırımlarımı küçültmeyip büyüteceğim” diyor.

Pal ayrıca tüm nakitinin kripto para olduğunu ve borcu olmadığını söyledi. Günlük giderlerini ödemek için ayrı bir gelire güveniyor. Pal diyor ki:

Bütün param dijital varlıklarda. Faturaları ödemek dışında her şey… Ayrıca borcum yok ve gelirim var, bu yüzden kar ve zarar dalgalanmalarını endişe duymadan karşılayabilirim. Kendi yolculuğunuzu seçin. Uzun oyunu oynamak için göze alabileceğiniz riski alın ve hemen zengin olmaya çalışmayın.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.