Editörden SeçmelerHaberler

Kripto Para Yatırım Tavsiyeleri

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para yatırım tavsiyeleri, birçok insan tarafından günümüzde araştırılmaktadır. Kripto paranın güvenirliliğinden son zamanlarda neredeyse herkes emin olmuş ve yatırımını kripto para üstünden sağlamaya yönelmiştir. Dünyanın bazı yerlerinde kripto paranın ödeme şekli olarak bile geçtiği haberlerini okumaya başladık.

Başlarda insanlar zarar etmekten korkuyordu fakat şimdilerde ünlü yatırımcıların bile sık sık kripto paranın adını geçirdiğini görüyoruz. Kripto paranın popülerliği uzun bir süre boyunca devam edecek gibi duruyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Cardano Rehberi ve Tarihsel Gelişimi

Neden Kripto Paraya Yatırım Yapmalıyım?

Kripto para yatırım aracı görülmeye başlandığından beri kripto para yatırım tavsiyeleri yaygınlaştı fakat buna zıt fikirler de ortaya çıkmaya başladı fakat kriptonun gelecek için umut vaat ettiğini düşünenler çok daha fazla sayıda. Gündemi takip ettiğimizde gördüğümüz üzere kripto para her geçen gün çoğu insanın ilgisini çekiyor ve bunun birçok sebebi var.

Neden Kripto para almanız gerektiğini sizin için aşağıda listeledik;

  • Erişilebilirlik konusunda kripto para size büyük bir kolaylık sağlar. İstediğiniz kripto para birimini alarak istediğiniz yer ve zamanda işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.
  • Güvenlik konusunda içiniz rahat olabilir çünkü herhangi bir şekilde kimlik hırsızlığıyla veya sahtekarlıkla karşılaşmanız mümkün değildir.
  • İşlem maliyeti açısından kripto paralar diğer bildiğimiz borsalardan daha düşüktür ve bu da kripto parayı bir adım öne çıkartır.
  • İşlemleri gerçekleştirme hızı oldukça memnun edicidir. Sizi uzun bir süre bekletmez ve anında işlemlerinizi gerçekleştirme olanağı sunar.

Almanız için Önerilebilecek Kripto Paralar

Alabileceğiniz çok fazla sayıda kripto para bulunmaktadır ancak tabii ki hepsi yatırım yapmaya uygun olmayabilir. İnsanlar tarafından sıklıkla tercih edilen ve piyasa değeri yüksek kripto paraları sizin için listeledik. Kripto para yatırım tavsiyeleri için takip etmeye devam edin.

Ethereum (ETH)

Kripto para yatırım tavsiyeleri listesinin başında Ethereum bulunuyor. Son günlerde bütün gözler Ethereum’a çevrildi. İstikrarlı bir şekilde yükseliş yaşayan Ethereum yatırımcılarını oldukça memnun etti. Ünlü yatırımcılar Ethereum’un adını sık sık kullanmaya başladı ve bu da yükselişine zemin hazırlamış oldu. Bitcoin’e neredeyse yetişen Ethereum, kripto para almak isteyenler için çok kişi tarafından öneriliyor.

Ethereum almayı düşünüyorsanız bu işlem sizin çok zamanınızı almayacaktır. Yerel ya da yabancı olan güvenilir kripto borsasından hesap açmanız yapmanız gereken ilk şeydir. Daha sonraki işlem de hesabınıza EFT,  havale ile nakit para aktarımı yapmaktır. Tüm bunları yaptıktan sonra Ethereum alma işlemini yapabilirsiniz. Ethereum Fiyatı, bu yazının yazıldı anda (31 Temmuz 2021)  2.441 ABD dolarıdır.

Bitcon (BTC)

Kripto para yatırım tavsiyeleri denildiğinde Bitcoin her zaman hatırlanacaktır. Bitcoin kripto paraların arasındaki popülerliğini şu ana kadar hiç yitirmedi. Alt coinlerin çıkmasına zemin hazırlamış olan Bitcoin herkesin güvendiği ve gelecekte çok daha yaygın olacağını savunduğu kripto paradır.

Bitcoin’in hayatımıza girmesiyle ilk kez merkezi olmayan bir kripto para görmüş olduk. Bu özelliği de onu oldukça değerli yaptı çünkü hiçbir otorite tarafından kontrol edilmemesi beraberinde birçok avantaj getirdi. Dünya’daki gelişmiş ülkelerin çoğu Bitcoin’i benimsedi ve ona sıcak bakıyor. Dolayısıyla Bitcoin’in yatırım olarak kullanılabiliyor olması oldukça normal görünüyor. Bitcoin,  yazımızın kaleme alındığı sıradaki fiyatı 41.527 ABD dolarıdır.

NEO (NEO)

Neo, birçok insan tarafından Çin’in Ethereum’u olarak görülmektedir. Da HongFei ve Erik Zhang’in çabalarıyla kurulan Neo’nun adını ilk defa 2014 yılında duyduk. NEO’nun merkezi yoktur, açık kaynağa sahip olan bir blok zinciridir. Güvenlik açısından şu ana kadar kimse şikayetçi olmamıştır.  Dolayısıyla son yükselişinden günümüze gelen fiyatına şans verilmesi gerektiği savunulan bir kripto paradır. Neo fiyatı, 31 Temmuz 2021 tarihinda 44 ABD dolarıdır.

Ripple (XRP)

Piyasada yaygınlığının ve popülerliğinin artacağı düşünülen bir diğer kripto para Ripple’dır. Ripple aslında 2012 yılında hayatımıza girmiş olan bir ödeme ağı sistemidir. Bitcoin ve Ethereum gibi kripto paraların yanına adını yazdırmış olan Ripple’ı belki de zamanla listelerin en üstünde göreceğiz. Yüksek işlem hacmine sahip olması da gelecek için bu olumlu düşünceleri daha da güçlendiriyor. Ripple Fiyatı yazımızın yazıldığı sırada 0,7344 ABD dolarıdır.

Kripto Paralara Yatırım Yapmak için Ne Yapmalıyız?

Eğer kripto paraya yatırım yapmak veya kripto para al-sat işlemi gerçekleştirmek istiyorsanız yapmanız gereken şey kripto para borsalarını kullanmaktır. Türk lirası yatırdıktan sonra bu borsalar üstünden kripto parayla ilgili istediğiniz işlemi gerçekleştirebilirsiniz.

Kripto para borsalarında dikkat etmeniz gereken şey sahip oldukları güvenirliliktir. Araştırmanızı yaptıktan sonra kripto para borsası üstünden kolayca kripto para elde edebilirsiniz.

Kullanabilecek olduğunuz bazı borsalar aşağıda bulunmaktadır;

  • Paribu
  • BtcTurk
  • Binance
  • Coinbase
  • Gateio
  • FTX

Özetle kripto paraya erişmek günümüzde oldukça uğraşsızdır. Kripto paraların sahip olduğu çeşitlilik sayesinde yatırım için sınırlı seçeneklere sahip olmazsınız. Kripto borsaları üstünden kripto paranızın durumuna istediğiniz zaman bakabilirsiniz.

Yatırım amacıyla alacağınız kripto paranın grafik durumunu almadan önce ve aldıktan sonra takip etmeniz sizin için iyi olacaktır. Kripto analizi yapıyor olan ünlü kişilerin yorumlarını ve tahminlerini okumak size atacağınız adımlar hakkında yardımcı olacaktır.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.