Haberler

Kripto Para Yatırımı İçin Doğru Zaman Mı? Beklentiler Ne Yönde!

ABD teknik durgunluğunun ardından, en büyük kripto para birimi bugün 23.200 doları aştı.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para yatırımı için doğru zaman mı? beklentiler ne yönde. ABD teknik durgunluğunun ardından, en büyük kripto para birimi bugün 23.200 doları aştı. Dünkü faiz artırımı duyurusunun ardından piyasalar iyimser olmaya devam ediyor. Peki, yatırımcılar Bitcoin ve diğer kripto para birimlerini satın almak için çok mu geç kaldı? Beklenen kripto para yükselişi çoktan başladı mı? işte ayrıntılar.

Bitcoin (BTC)

Dünkü faiz oranı açıklamalarının ardından Bitcoin (BTC) S&P 500, önceki iki yılın en yüksek günlük kapanışını kaydetti. Bitcoin ve borsalar arasında güçlü bir korelasyon olduğu için büyümesi devam etti. Faiz oranı kararından hemen önce, Ethereum 1.499 dolar civarında alıcı buldu, ancak hızla 1.600 doların üst sınırına ulaştı. ABD borsaları negatife dönerken Bitcoin (BTC) yazı yazılırken 22.900 dolardan alıcı buldu.

Abd Piyasalari

ABD ekonomisi önceki iki çeyrekte daraldıktan sonra resmen resesyona girdi (ekonomik durgunluk). Resmi bir durgunluğu tartışmak için çok erken olsa da, gelen veriler çok önemli. Powell Salı günü yaptığı açıklamada, çok sayıda veri noktasının durgunluk konusunda endişelenmek için bir neden olmadığını gösterdiğini belirtti. Ağustos, istihdam ve diğer verilerin gelmesi nedeniyle kripto para birimleri için çok önemli bir ay olacak. FED, önümüzdeki ay açıklayacağı Temmuz ayı enflasyon rakamlarına bağlı olarak para politikasını daha da sıkılaştırabilir. Başka bir deyişle, önemli bir pazar düşüşü olasılığı hala mevcuttur. Bitcoin’in kısa vadeli fiyat çalışması, kripto para birimlerine yatırım yapmak için en iyi an ne zaman sorusuna cevap verebilir.

Yatırım Yapmak İçin Doğru Bir Zaman mı?

Bitcoin (BTC) güçlüyken daha fazla kripto para birimi ortaya çıkıyor. Mayıs ve Haziran aylarında önemli destek seviyelerini aşan ve önemli dip noktalar gösteren fiyatlarda önemli satışlar yaşandı. Piyasada paniğe ve korkuya yol açan sayısız olay yaşandı. Terra, Celsius, Voyager, 3AC’nin iflası ve stablecoin‘lerin dolara karşı istikrarını kaybetmesi de dahil olmak üzere her önemli gelişme, satıcıların endişelerini biraz artırdı.

O halde önümüzdeki saatler ve günlerde Bitcoin’i neler bekliyor? Kripto para birimleri: yükselecek mi?
50 günlük hareketli ortalama Bitcoin tarafından henüz kırılmadı (23.455). Fiyat tekrar direnç alanına yükseldi ve 22.580 dolara yaklaştı. Bununla birlikte, küçük fiyat hareketi ile yazı yazılırken daha yüksek seviyelere yakın dengeleniyor. Yakın gelecekte belirli bir olumlu zaman için, kripto para birimi tüccarlarının 23.200 doların üzerinde bir günlük mum kapanışını izlemesi gerekecek. Bitcoin için yükseliş senaryosu başarılı olursa, 25.300 dolara yakın üst trend çizgisi test edilebilir.

Bitcoin Kisa Vadeli Analiz

22.580 doların altında kapanışlar ise 21.800 doların altında başka bir düşüşü tetikleyebilir. 20,770 dolar işareti, toparlanmanın son destek seviyesi olarak hizmet edecek. RSI (14) pozitif bir eğime sahiptir ve ortalama çizgisinin üzerindedir. BTC fiyatı, düşen fiyat kanalından çıktıktan sonra yükseliş eğilimi ile yatay ilerliyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.