Bitcoin HaberleriEthereum Haberleri

Kripto paralarda sert düşüş dalgası: Piyasa 1 trilyon doların altında, BTC ve ETH çakıldı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto paralarda kötü gidişat ve sert düşüş devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Ethereum (ETH) ağında gelen Merge güncellemesinin ardından başlayan satış baskısı, Ethereum ve genel olarak kripto paralar üzerinde fiyat düşüşlerini getirmişti. Bu düşüşlerin ardından dengeli geçen hafta sonunda beklentiler yukarı yönlü güncellense de kripto paralar adına yeni hafta çok kötü başladı. Hafta başında Bitcoin (BTC) bir kez daha 19 bin doların altına sarktı, Ethereum da 1.300 doların altını gördü.

KRİPTO PARA PİYASASI 1 TRİLYON DOLARIN ALTINDA

CoinGecko verilerine göre 19 Eylül Pazartesi günü piyasa açılışıyla birlikte sert düşüşler sonrasında kripto para piyasasının toplam değeri 24 saatte gelen %7,1’lik düşüşle birlikte 945 milyar dolara kadar geriledi. Piyasanın toplam değerinin 1 trilyon altında kalması, piyasa genelindeki endişeleri de artırdı. Bitcoin’in 19 bin doların altına, Ethereum’un da 1.300 doların altına gerilemesi, altcoinler genelinde de sert düşüşleri tetikledi.

BITCOIN VE BEKLENTİLER

Bitcoin Ve Beklentiler

Uzmanlar, Bitcoin’in bu düşüşlerden sonra 20 bin dolar bandına tutunabilmesinin çok kritik olduğunu ifade ediyor. Piyasadaki bazı analistlere göre Bitcoin eğer burada yukarı yönlü bir atakla 20 bin dolara tutunamaz ve 18 bin dolar bandında bir kez daha düşüş hareketliliği başlatırsa fiyat 17 bin dolar seviyesine gerileyebilir.

ETHEREUM VE BEKLENTİLER

Merge güncellemesini sorunsuz atlatmasına rağmen sert düşüşlerle karşılaşan Ethereum da Bitcoin’e benzer şekilde düştü ve son 24 saatteki kaybı %11,1’e ulaştı. Analistler, Ethereum adına yukarıda en kritik bölgenin 1.500 dolar seviyesi olduğunu ve 1.200 doların da kaybedilmesi durumunda düşüşlerin 1.100 dolar seviyesine kadar devam edebileceğini ifade ediyor.

Coinnewstr yatırım tavsiyesi vermez. Haberde yer alan bilgiler ve kaynaklar uzman ekonomist yorumlarıdır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.