HaberlerAltcoin Haberleri

Kripto Paraların 1 Senelik Değişimi! 1 Sene Önce Kripto Paraya 1.000 TL Yatırsaydınız Kaç TL niz Olurdu?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto Paraların 1 Senelik Değişimi! 1 Sene Önce Kripto Paraya 1.000 TL Yatırsaydınız Kaç TL niz Olurdu? Geçen yılın Kasım ayında kripto para ile ilgileniyorsanız bu haber sizi rahatsız edebilir.

En popüler 8 kripto para birimine bir göz atalım. Geçen yıl bugün yatırım yaptıysanız, bu yıl ne kadar para kazanabileceğinizi görmek ister misiniz? Bugün can sıkıcı haberlerde bu konuyu ele alıyoruz. Erken satışlarınızdan pişman olmayı dilediğiniz anlar ile karşılaşabilirsiniz. TL’nin dolar karşısındaki kaybını görmezden gelelim.

Terra (LUNA) 1 Yılda Ne Kadar Arttı?

Listenin başında bu 8 kripto para birimi arasında en karlı projeleri değerlendirdik. Bir yıl önce 7 Kasım 2020’de 1.000 Türk lirası değerinde bir Terra (LUNA) satın aldıysanız, 171.000 Türk Liranız olacaktı. Yani yatırımınız 171 kat değerlenecek. Terra’yı (LUNA) 1 doların altına satan insanlardan biri misiniz?

Üzücü haber, bugünkü fiyatın 52,6 ABD dolarına yükselmesi. Piyasa değeri tam 20 milyar ABD dolarına ulaştı ve Terra (LUNA) şu anda en büyük 12. kripto para birimi. Peki Terra (LUNA) gelecek yıl 7 Kasım 2022’de ne olacak? Bugün yatırdığınız 1000 lira o gün geldiğinde sizi mutlu edecek mi? Elbette bunu yaşamadan görmeyeceğiz.

Diğer 7 Kripto Para ve Kripto Paraların 1 Senelik Değişimi!

En büyük altcoin Ethereum’dur (ETH).

Geçen yıl hiç Ethereum (ETH) aldınız mı? 7 Kasım’da 1.000 Türk Lirası değerinde ETH aldıysanız ve bugüne kadar satmadıysanız, yaklaşık 10.000 Türk Lirası olacaktı. Bir yıllık yatırım size sermayenizi 10 kat artırma fırsatı verecektir. Elbette geliriniz bazen %40-50 oranında azalacak, bazen de aynı oranda artacak, satabilmek için sabırla beklemeniz gerekiyor.

Solana(SOL) , “Ah, umarım” diyenlerden biri, geçen yıl sattı. Kasım 2020’de satın alınan Solana (SOL) artık 131 katı fiyata satılabiliyor. Solana’ya (SOL) 1000 TL yatırırsanız 131.000 TL’ye sahip olursunuz.
Polkadot (DOT) 1000 TL anaparanızı 11.000 TL yapabilirken, Ripple (XRP) sadece 4500 TL getirebilir. Avalanche  (AVAX) yatırımınızdan 23.000 lira kazanabilirsiniz. Polygon (MATIC)  size bir arabada tasarruf sağlayabilir, 121.000 TL kazandırabilirdi. Belki ikinci el bir araba alırdınız ancak 1000 TL’ye iyi bir alışveriş olurdu.

Aksine borsadan indirilen ve dolandırılan bir projeye 1000 TL yatırım yaparak bugün tüm paranızı sıfırlayabilirdiniz. Bu nedenle uzun vadeli yatırım yaptığınızda satmadan beklemek daha özenli araştırma gerektirecektir.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.