Haberler

Kripto Piyasa Değeri 2 Trilyon Dolara Yükseldi

Bitcoin geçen hafta 36.370 dolara düştükten sonra Çarşamba günü 44.188 dolara yükseldi.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Ethereum, Ripple ve Solana dahil olmak üzere diğer önde gelen kripto para birimleri ya sabit kaldı ya da en az %2 arttı. CoinGecko’ya göre, kripto para piyasasının değeri ET 10:15 itibariyle 2 trilyon dolara geri döndü ve genel kripto para piyasası değeri şu anda 2.04 trilyon dolara kadar çıktı.

Toplam kripto para piyasa değeri, dört ay öncesinden bu yana hala 3 trilyon doların altında.

Yazma sırasında, bitcoin son 7 gün içinde %25.06 artarak 43.403.16 dolardan işlem gördü. Coinmarketcap’a göre, Ether de son 7 gün içinde %24’ün üzerinde kazanç elde etti ve şu anda 2.904.60 dolardan işlem görüyor.

Ancak ABD ve Avrupa Birliği sert yaptırımlar açıklarken, Rus yatırımcılar rublenin devalüasyonundan kaçınmak için kripto para piyasasına akın etti.

Bitcoin’in ruble hacmi Perşembe günü bu yılki en yüksek seviyesi olan 16 milyon doları aştı. Pazartesi günü, toplam yaklaşık 8.5 milyon dolardı.

Bitcoin’in fiyat oynaklığından kaçınmak amacıyla, sözde bir stabilcoin olan Tether ile ruble cinsinden işlemler, bir hafta içinde bu yılki en yüksek seviye olan 29.4 milyon dolara ulaştı.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.