Haberler

Kripto Piyasası Geçen Hafta Rekor Çıkış Yaşadı!

CoinShares, geçen hafta kripto para piyasasında yapılan para çekme işlemlerinin rekor çıkış yaşadığını bildirdi.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto piyasası geçen hafta rekor çıkışa yaşadı. CoinShares, geçen hafta kripto para piyasasından yapılan para çekme işlemlerinin 423 milyon dolarlık rekor seviyeye ulaştığını bildirdi.

Önde gelen kripto para varlık yöneticisi olan CoinShares’in en son raporu yayımlandı. Sonuç olarak, geçen hafta kripto para piyasasından 423 milyon dolarlık bir çıkışın gerçekleştiğini gördü. Bitcoin 453 milyon dolarlık bir çıkış yaşarken, Ethereum ve diğer kripto varlıkları toplam 30 milyon dolarlık giriş gördü.

Şubat 2018’de vahşi bir ayı piyasası sırasında şimdiye kadar gözlemlenen en büyük kırılma yaşandı. Geçen haftadan ayrılış, şimdiye kadarki en büyük üçüncü ayrılış olarak yer alıyor.

Gectigimiz Hafta Kripto Para Piyasasindan Cikis Rekor Seviyeye Ulasti

Kaynak: CoinShares Digital Asset Fund Flows Weekly – 27th June 2022

Ethereum, Bitcoin’deki büyük çıkışların aksine, on bir haftalık sürekli çıkışların ardından geçen hafta ilk kez 11 milyon dolarlık bir giriş yaşadı.

Daha önce de belirttiğimiz gibi, Bitcoin geçen hafta 17.000 dolara geriledi. Geri sıçradıktan sonra, Bitcoin şu anda 21.000 doları savunmaya çalışıyor. Bilindiği gibi, kripto varlıkları gibi riskli varlıklar, Fed’in agresif faiz artırımı stratejisinin bir sonucu olarak önemli düşüşler yaşadı.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.